Прес-центр

В своїй діяльності Асоціація НАБУ керується принципами прозорості та відкритості.

Важливість цих принципів є незаперечна.

Прозорість та відкритість не лише перед членами Асоціації, а й перед українською та світовою громадськістю.

НАБУ, як аполітична організація, в сфері зв’язків з громадськістю ставить за мету ведення рівноправного діалогу з усіма учасниками процесу консолідації – банки, ЗМІ, суспільні організації, громадськість.

Ми усвідомлюємо необхідність максимально повного інформування суспільства щодо важливих змін в житті банківської спільноти.

Якось Натан Ротшильд, засновник англійської гілки відомих банкірів і політичних діячів, сказав, що «хто володіє інформацією – той володіє світом», але нам весь світ не потрібен. Ми дозволяємо собі казати «хто володіє інформацією – той володіє ситуацією». Оскільки ситуація завжди є реальною, вона тут і зараз, ніж можливе та примарне «завтра…може бути…».

Тому в нашій особі Ви можете знайти надійну підтримку та допомогу. Ми зацікавлені надавати вичерпну актуальну правдиву інформацію, яка не суперечить чинному законодавству.

В умовах відвертого діалогу та взаємоповаги ми обов’язково станемо партнерами.

Настав час йти один одному на зустріч!

З повагою,
Прес-центр НАБУ