Проекти НАБУ

На сьогодні НАБУ – є надійним професійним партнером для органів державної влади та вірним помічником банків-членів НАБУ у вирішенні багатьох професійних питань, в багажі якого більше 250 позитивно вирішених питань банківської системи.

В НАБУ активно діє Центр навчання, який є професійним банківським майданчиком для отримання додаткових професійних знань та сприяє підвищенню кваліфікації банківських працівників.

НАБУ запроваджує соціальні проекти, які сприяють згуртуванню банкірів, створенню позитивного образу банківської системи України та підвищення рівня довіри до банківської системи України серед яких: Всесвітній день заощаджень, щорічний футбольний турнір «Кубок Чемпіонів НАБУ», конкурси на кращого інкасатора, дитячі спартакіади, конкурси дитячих малюнків, проект боротьби з кібершахрайством (www.anticyber.com.ua ), підвищення рівня фінансової обізнаності (www.finosvita.com.ua), допомога учасникам АТО, їхнім сім’ям та лікування поранених в ході АТО (http://lbu.org.ua) та ін