Проекти НАБУ
Проект Фінансова грамотність

Проект був започаткований в 2012 році та має на меті за рахунок підвищення рівня знань населення про фінанси підвищити довіру населення до банківського сектору. Асоціація «Незалежна асоціація банків України» за підтримки Національного банку України та участі партнерів проводить низки заходів, що спрямовані на підвищення рівня фінансових знань українців, від дітлахів до пенсіонерів. Ми переконані, що найбільш захищений клієнт банку той, хто фінансово грамотний!

Концепція Проекту передбачає:

• Об`єднати зусилля банків – членів НАБУ щодо надання населенню фінансових знань, які допоможуть ефективно розпоряджатися власними заощадженнями, безпечно використовувати сучасні банківські продукти, виконувати зобов’язання та використовувати свої права при отриманні фінансової послуги.
  • Об`єднати зусилля всіх учасників фінансового ринку щодо розповсюдження фінансових знань серед школярів, молоді, пенсіонерів, підприємців, клієнтів фінансових установ через спеціалізований фінансовий інтернет- ресурс.
  • Об`єднати банкірів та їх клієнтів задля можливості представників малого та середнього бізнесу отримувати знання щодо фінансування їх бізнесу.
  • Створити платформу для отримання ЗМІ інформації, яка вірно відображає ситуацію на банківському ринку України.

З питань Проекту звертатися:

тел: +38 (044) 300-10-15

Колганова Марія Юріївна