Календар подій
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Інфографіка
Колонка банкіра
Без паніки: фінансова система готова до будь-яких сценаріїв
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ

Поширення коронавірусу, безперечно, вже стало викликом світового масштабу - поширення коронавірусу, безперечно, вже стало викликом світового масштабу, — по всій земній кулі запроваджуються обмеження щодо пересування людей, скасовуються спортивні змагання та масові заходи, подекуди навіть заборонено виходити з власного житла без спеціального дозволу. На карантин закриваються цілі країни. Під тиском цих заходів світові ринки охопила ланцюгова реакція "розпродажів" ризикових активів, до яких входять облігації країн, що розвиваються, включаючи українські, та сировинні товари.

Зміцнення гривні-2019: зрада чи перемога
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
Зміцнення гривні з 26-27 грн/дол. до 23,3-23,7 грн/дол. на кінець грудня 2019 року стало новим явищем для економіки України. Чому так сталося?
Не стріляйте собі в ногу, реформатори!
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
У парламенті зареєстрували законопроект, який дозволить затягувати процес банкрутства та зробить його максимально вигідним нечесному боржнику.
Новини НАБУ
До уваги клієнтів банківських установ!

НАБУ виконує обіцянки та зібрала консолідовану інформацію про роботу банків, їх офіційні сторінки та контактні номери колл-центрів.

Разом з цим, ми вкотре звертаємося до клієнтів банківських установ з проханням користуватись он-лайн послугами банків та утриматися від відвідування відділень банків!

НАБУ підтримує прийняття Парламентом законопроекту щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності

Сьогодні, 30.03.2020, Верховною Радою України прийнято за основу проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності», реєстр. № 2571-д від 30.03.2020р.

Новини ринку
Державний УКРГАЗБАНК під час карантину профінансував першу сотню підприємців за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
Державний УКРГАЗБАНК продовжує активно підтримувати український бізнес, а тому першим серед банків перетнув позначку у 100 позичальників у президентській програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі вже 105 підприємців отримали кредитів на суму 71,5 млн грн.
ТАСКОМБАНК відмінив щомісячну комісію за POS-термінали для непрацюючого бізнесу під час карантину

ТАСКОМБАНК тимчасово звільнив від сплати щомісячної комісії за користування POS-терміналами клієнтам МСБ, що були вимушені призупинити свою діяльність у період карантину.