Календар подій
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Документи НАБУ
Колонка банкіра
Владо, зроби діло і йди на канікули сміло
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
У червні-липні парламент ще має три тижні пленарних засідань, на яких можна ухвалювати важливі рішення для фінансової стабільності країни.
Новини НАБУ
Банки отримали доступ до Державного реєстру актів цивільного стану

НАБУ рада повідомити, що за довготривалого лобіювання, активної та наполегливої роботи, низки проведених робочих зустрічей та переговорів, пропозиції банківської спільноти щодо надання банківським установам доступу до Державного реєстру актів цивільного стану (далі – ДРАЦС) почуто та враховано Міністерством юстиції України.

УВАГА: ПЕРЕНЕСЕННЯ ДАТИ ЗАХОДУ

Колеги, НАБУ звертає Вашу увагу на перенесення дати проведення панельної дискусії щодо ПЗУ про банки і банківську діяльність.

Результат досягнуто: запроваджено регламент електронної взаємодії банків та виконавців і спрощено роботу з ДРОРМ

Раді повідомити, що за активної та наполегливої роботи НАБУ, після низки зустрічей з Мінюстом та ДП «НАІС» вирішено питання електронної взаємодії банків та виконавців і спрощено роботу з ДРОРМ.

Новини ринку
Індустріалбанк у ТОП -10 приватних банків, яким довіряють свої вклади страховики
Індустріалбанк входить до ТОП 10 українських банків з приватним капіталом, яким довіряють свої депозити страхові компанії. Результати досліджень, проведених за підсумками півріччя 2019 року,  оприлюднено в жовтні на forinsurer.com.
Банк Кредит Дніпро представляє ефективні фінансові рішення для агровиробників на XII Міжнародній агропромисловій виставці AGROPORT East Kharkiv 2019

Банк Кредит Дніпро бере участь у XII Міжнародній агропромисловій виставці та форумі AGROPORT East Kharkiv 2019, що проходять 10-12 жовтня в Харкові, де презентує агровиробникам зручні цільові інструменти фінансування основних і оборотних коштів і понад 30 партнерських програм із провідними виробниками та постачальниками агротехніки. Серед партнерів фінустанови відомі підприємства Харкова «ТД Харківський тракторний завод» і «Слобожанська промислова компанія».

Індустріалбанк виходить з мережі Радіус
З 1 листопада 2019 року Індустріалбанк завершує співпрацю з мережою банків-партнерів Радіус. Таке рішення є закономірним наслідком розвитку безготівкових платежів та впровадження банком платіжних рішень, за якими зняття готівки можливо в будь-яких банкоматах без додаткових комісій.