Документи НАБУ
Minimum Average Maximum
4.00 15.08 19.50
Колонка банкіра
Великий розпродаж. Яке майбутнє у російських банків в Україні. І чи варто їх клієнтам переживати через зміну власників
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
Банки з російським капіталом згортають бізнес в Україні. Нещодавно Рада національної безпеки і оборони ввела санкції проти Сбербанку Росії, Промінвестбанку, ВТБ, БМ-Банку і VS Bank. Заборони не виключають технічної можливості продажу цих банків, тому процес їх виходу з українського ринку прискорився
Новини НАБУ
Ефективне управління процесами IT та розвиток BankID – перші теми ITS Форуму
Розпочинається серія семінарів в рамках Міжнародного банківського Форуму «IT-інфраструктура та кібербезпека банківської системи». Загальні сесії в рамках Форуму відбуватимуться щотижня до середини червня
Визначено групи команд на участь в VI турнірі по футзалу

Відкрите жеребкування на визначення груп команд-учасників в VI турнірі по фут залу «Кубок Чемпіонів НАБУ-2017» відбулося в офісі Незалежної асоціації банків України. Загалом у турнірі візьмуть участь 16 команд від банків-учасників НАБУ

Новини ринку
ОТП Банк підбив підсумки 2016 року
Згідно з даними фінансового звіту за МСФЗ за підсумками 2016 року, завдяки послідовній реалізації комплексу заходів щодо нейтралізації наслідків економічного спаду і загальної соціально-політичної напруги, після збитку в розмірі 2,9 млрд грн за підсумками 2015 року, ОТП Банк зафіксував 954,1 млн грн чистого прибутку
Молоді й підприємливі: у Банку Кредит Дніпро в Сумах пройшов фінансовий тренінг для школярів
Банк Кредит Дніпро продовжує розширювати географію дитячих освітніх проектів. Так, юними учасниками уроку з фінансової грамотності від банкірів стали школярі 7-12 років у Сумах. Діти розбиралися в непростому світі фінансів, слухали цікаві факти з історії виникнення української гривні, шукали статті витрат і доходів сімейного бюджету, вивчали правила безпеки у поводженні з грішми, а також розраховували найефективніші шляхи накопичення кишенькових грошей на здійснення своєї мрії
«Раз.Два.Вигравай»: клієнти Банку Кредит Дніпро за безготівкові розрахунки картками Visa зможуть виграти IPhone 7 або Power Bank
Із травня 2017 року у Банку Кредит Дніпро стартує акція «Раз.Два.Вигравай». Щотижня фінустанова розігруватиме IPhone 7 і портативні зарядні пристрої Power Bank