Календар подій
Колонка банкіра
Новини НАБУ
Утворено Громадську Коаліцію за скасування мораторію на землю
«Скасувати мораторій на купівлю-продаж сільгоспземель земель з 1 січня 2019 року» – головна вимога учасників Громадської Коаліції за скасування мораторію щодо купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення. Коаліція уперше в Україні об’єднала прихильників скасування мораторію, які представляють різні сфери громадської та професійної діяльності, - сільгоспвиробників, правозахисників, економістів, банкірів, політиків, журналістів. Меморандум про створення Коаліції підписано 21 червня 2018 року.
Останні тренди кримінального процесу і їх наслідки для банківського сектору. Круглий стіл НАБУ та юридичної компанії VB PARTNERS

У середу, 6 квітня, у Незалежній асоціації банків України відбувся круглий стіл «Зміни КПК та нові тренди в сфері кримінального процесу», організований спільно з юридичною компанією VB PARTNERS.

Новини ринку
Український парламент декомунізував валюту
Валютний ринок України дожив до шансу відчути повномасштабну лібералізацію. Парламент скасував валютний декрет 1993 року. Замість нього ухвалено закон, який обіцяє зняти всі обмеження і заборони з валютних операцій – зробити їх абсолютно «вільними». Втім, критики закону підкреслюють, що НБУ зможе на свій розсуд змінювати правила проведення валютних операцій, а обіцяна ним повна валютна лібералізація відбудеться лише в далекому майбутньому, і тільки тоді, коли цього захоче сам Нацбанк.
Верховна Рада України ухвалила Закон "Про валюту і валютні операції"
Банківська спільнота вітає рішення Верховної Ради України підтримати історичну реформу валютного регулювання. За схвалення Закону "Про валюту і валютні операції" у другому читанні та в цілому сьогодні, 21.06.2018 проголосували 228 народних депутатів.
РА ІВІ-RATING підтвердило кредитний рейтинг і надійність депозитів УКРГАЗБАНКУ
Рейтингове агентство ІВІ-Rating підтвердило найвищу надійність банківських депозитів УКРГАЗБАНКУ з оцінкою 5+ та кредитний рейтинг УКРГАЗБАНКУ на рівні uaAА- за національною рейтинговою шкалою з прогнозом – стабільний.