Календар подій
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Інфографіка
Колонка банкіра
Майбутнє банківської сфери: як повинен працювати ринок електронної комерції?
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
Раніше банки боролися за прибуток, а сьогодні — за клієнта. І цей факт перевертає ринок з голови на ноги. Парадигма всієї банківської сфери з розвитком технологій стрімко змінюється. Адже люди більше не тільки не готові стояти в чергах у банківських відділеннях, але й витрачати зайві секунди для роботи в мобільному додатку.
Новини НАБУ
Нацбанк підтримав НАБУ щодо статусу функціонування рахунків

У результаті активної роботи НАБУ, низки звернень та зустрічей з НБУ, пропозиції банківської спільноти щодо статусу функціонування рахунків, пов’язаних з коштами у розрахунках,  почуто та враховано регулятором.

Новини ринку
Індустріалбанк визнано «Банком року-2019»

2 грудня 2019 року Індустріалбанк отримав нагороду «Банк року 2019» в номінації «Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб" в межах XI – Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2019», організатором якого є міжнародний клуб БАНКИРЪ. Вручення нагороди відбулося на офіційній церемонії нагородження, що проходила в межах Київського міжнародного Цифрового форуму 2019.

Пакет Золотой Pay Wave Gold від Індустріалбанку в ТОП-5 кращих пропозицій преміум сегменту

21 листопада 2019 року Prostobank.ua оприлюднив рейтинг пластикових карт класу Gold в гривні. Prostobank.ua досліджував умови видачі пластикових карт Gold Mastercard і Visa Gold. Аналітики досліджували платіжні пропозиції більше 30 найбільших українських банків. Пакет Золотий Pay Wave Gold від Індустріалбанку увійшов до ТОП-5 кращих пропозицій.

Індустріалбанк у ТОП -10 приватних банків, яким довіряють свої вклади страховики
Індустріалбанк входить до ТОП 10 українських банків з приватним капіталом, яким довіряють свої депозити страхові компанії. Результати досліджень, проведених за підсумками півріччя 2019 року,  оприлюднено в жовтні на forinsurer.com.