Календар подій
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Інфографіка
Колонка банкіра
Олександр Писарук: «Найбільш жорсткий банк у плані фінмоніторингу — це саме Райффайзен»
Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку Аваль
В інтерв'ю «Мінфіну» голова правління Райффайзен Банку Аваль (РБА) розповів про діджиталізацію фінустанови, кадрові ротації, непривабливість банківського сектору для іноземців та власні інвестиції.
Новини НАБУ
Форум «STABLE UKRAINE: ECONOMY AGAINST COVID»
У п'ятницю, 18 червня, у просторі «ВСІ.СВОЇ» відбувся форум «STABLE UKRAINE: ECONOMY AGAINST COVID». Подію організувала Незалежна асоціація банків України.
НАБУ: ПЗУ 4409 ПОТРЕБУЄ ДООПРАЦЮВАННЯ, АДЖЕ ЗВУЖУЄ ПРАВА КРЕДИТОРІВ ТА ПОВЕРТАЄ «СІРІ» СХЕМИ У БАНКРУТСТВО
Верховною Радою України ухвалений у 1-му читанні проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства», № 4409 від 20.11.2020, який наразі готується до другого читання.
Новини ринку
ПриватБанк перерахував до бюджету 19,4 млрд грн дивідендів за 2020 рік
18 червня ПриватБанк у повному обсязі перерахував до держбюджету 19,4 млрд грн дивідендів, спрямованих на виплату акціонеру банку – державі. Як повідомила голова наглядової ради банку Шерон Іскі, за три останніх роки після націоналізації ефективна робота ПриватБанку принесла держбюджету дивідендів на суму 55,4 млрд грн.
Райффайзен Банк Аваль стає Райффайзен Банк
Із 17 червня 2021 року Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» офіційно змінює свою назву на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк» з відповідними змінами у статуті банку та державному реєстрі.
ОТП Банк планує стати інвестиційним брокером для своїх клієнтів
ОТП Банк знаходиться на фінальному етапі підготовки усіх процедур й процесів до вимог MiFID II (Директива), що вступають у дію з 01.07.2021р., що дозволить йому інтегруватися у міжнародний інвестиційний ринок та продовжити посідати лідируючі позиції в інвестиційному банкінгу, що підтверджується авторитетними міжнародними дослідженнями. Про це повідомила Вікторія Мислива, керівник напряму Private Banking ОТП Банку на круглому столі «Private banking чи преміальне обслуговування: як змінився ринок обслуговування заможних українців від початку карантину», організованого Фінансовим Клубом.