Анонс подій

ІV Міжнародний форум корпоративних директорів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у ІV Міжнародному форумі корпоративних директорів, організованому Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).

V Форум з конкурсного права

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), інформує Вас про V Форум з конкурсного права, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.

Податковий Форум Tax&Business Talks

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з Асоціацією адвокатів України запрошує Вас взяти участь у Податковому Форумі Tax&Business Talks.

VI Всеукраїнська конференція з кримінального права та процесу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), інформує Вас про VI Всеукраїнську конференцію з кримінального права та процесу, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.

Робоча зустрічі з ініціаторами внесення змін та розробниками законодавчих ініціатив щодо внесення змін в Кодекс України з процедур банкрутства
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у робочій зустрічі з ініціаторами внесення змін та розробниками законодавчих ініціатив щодо внесення змін в Кодекс України з процедур банкрутства.
Панельна дискусія на тему: «Обговорення ключових новацій проекту змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо окремих питань регулювання банківської діяльності»

НАБУ запрошує банки до участі 1 листопада 2019 р. в панельній дискусії на тему: «Обговорення ключових новацій проекту змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо окремих питань регулювання банківської діяльності».

Форум «Attractive Ukraine: Checkpoint 2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти
участь у масштабному заході, спрямованому на обговорення та генерацію
реальних кроків по відновленню кредитування в Україні – Форум «Attractive
Ukraine: Checkpoint 2019».

Осіння програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління запрошує Вас взяти участь у програмі професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор».
XIII Щорічний форум з корпоративного права

Інформуємо Вас про XIII Щорічний форум з корпоративного права, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

VІІ Щорічний форум юрисконсультів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у VІІ Щорічному форумі юрисконсультів, який проводиться видавництвом «Юридична практика», за інформаційної підтримки НАБУ.

VIII Щорічна Конференція «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у VIII Щорічний Конференції «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019», яку організовує компанія «Екстра Консалтинг».

Зустріч з Головою Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галиною Третьяковою

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) у продовження роботи щодо підготовки до впровадження пенсійної реформи, запрошує Вас взяти участь у зустрічі з Головою Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галиною Третьяковою.

Шостий Міжнародний «РКІ Форум UA-2019»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Шостому Міжнародному «РКІ Форум UA-2019», яку організовує ВОГ «Всеукраїнська асоціація інформаційна безпека та інформаційні технології» та ТОВ «7ЕВЕНТ ГРУП».
Legal Cybersecurity Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у LegalCybersecurityForum, організованому видавництвом «Юридична практика».

Шостий Міжнародний «РКІ Форум UA-2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Шостому Міжнародному «РКІ Форум UA-2019», яку організовує ВОГ «Всеукраїнська асоціація інформаційна безпека та інформаційні технології» та ТОВ «7ЕВЕНТ ГРУП».

Інформаційний заход «Новий порядок складання фінансової звітності на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ»

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) в якості інформаційного партнера, спільно з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі - НКЦПФР) запрошує Вас взяти участь в безкоштовному інформаційному заході «Новий порядок складання фінансової звітності на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ».

ІІ Щорічний форум «Виконання рішень національних судів в Україні»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у ІІ Щорічному форумі «Виконання рішень національних судів в Україні», який проводиться видавництвом Асоціацією правників України спільно з проектом Ради Європи «Підтримка виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини», за інформаційної підтримки НАБУ.

Зустріч з представниками Офісу Президента України

Незалежна асоціація банків України  (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у зустрічі з представниками Офісу Президента України, яка відбудеться 30 вересня 2019 року, початок о 14-00, в офісі НАБУ за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під’їзд, 3 поверх.

Зустріч з представниками проекту ЄС "Право-Justice"
НАБУ запрошує взяти участь у робочій зустрічі з представниками проекту ЄС "Право-Justice", основною метою якої є обговорення пропозицій щодо внесення змін до законодавства в сфері виконавчого провадження.

А2В Forum: Адвокатура для бізнесу
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у А2В Forum: Адвокатура для бізнесу, який проводиться Асоціацією адвокатів України, за інформаційної підтримки НАБУ.
VІІІ Податковий форум

Інформуємо Вас про VІІІ Податковий форум, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.