Анонс подій

Осіння програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління запрошує Вас взяти участь у програмі професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор».
VIII Щорічна Конференція «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у VIII Щорічний Конференції «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019», яку організовує компанія «Екстра Консалтинг».

Шостий Міжнародний «РКІ Форум UA-2019»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Шостому Міжнародному «РКІ Форум UA-2019», яку організовує ВОГ «Всеукраїнська асоціація інформаційна безпека та інформаційні технології» та ТОВ «7ЕВЕНТ ГРУП».
Legal Cybersecurity Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у LegalCybersecurityForum, організованому видавництвом «Юридична практика».

Шостий Міжнародний «РКІ Форум UA-2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Шостому Міжнародному «РКІ Форум UA-2019», яку організовує ВОГ «Всеукраїнська асоціація інформаційна безпека та інформаційні технології» та ТОВ «7ЕВЕНТ ГРУП».

А2В Forum: Адвокатура для бізнесу
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у А2В Forum: Адвокатура для бізнесу, який проводиться Асоціацією адвокатів України, за інформаційної підтримки НАБУ.
VІІІ Податковий форум

Інформуємо Вас про VІІІ Податковий форум, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

Практична конференція PayTech Ukraine 2019

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у практичній конференції PayTechUkraine 2019, організованій компанією BankOnline та Українською асоціацією платіжних систем.

Зустріч з представниками Міністерства юстиції України

Незалежна асоціація банків України  (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у зустрічі з представниками Міністерства юстиції України, яка відбудеться 11 вересня 2019 року, початок об 11:00 в офісі НАБУ за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під’їзд, 3 поверх.

Робоча зустріч з представниками Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

Незалежна асоціація банків України  запрошує банки взяти участь у робочій зустрічі з представниками Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) для обговорення питання запровадження нової автоматизованої форми звітності.

Засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
НАБУ запрошує Вас прийняти участь у черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), яке відбудеться 4 вересня 2019 року, початок о 15-30.
Засідання Клубу Головних Бухгалтерів, присвячений Дню бухгалтера

Незалежна асоціація банків України напередодні професійного свята - Дня бухгалтера, запрошує Вас відвідати засідання Клубу головних бухгалтерів, діючого при профільному Комітеті НАБУ з питань оподаткування та обліку, під назвою «Зустріч у колі друзів НАБУ».

Програма «Корпоративний секретар»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у черговій програмі «Корпоративний секретар», яку організовує Український інститут корпоративного управління при Професійній асоціації корпоративного управління (ПАКУ) у співпраці з Фондом державного майна, за інформаційної підтримки НАБУ.

Літня програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Панельна дискусія "Старт ринку землі: чи варто на першому етапі виставляти на продаж тільки державні землі?"
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у панельній дискусії на тему: "Старт ринку землі: чи варто на першому етапі виставляти на продаж тільки державні землі?», організатором якої є Громадська коаліція за скасування мораторію на землю.