Анонс подій

«The 2nd annual Ukrainian banking day in London»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як організатор банківського блоку в рамках «The 2nd annual Ukrainian banking day in London», запрошує Вас взяти участь у зазначеному заході, який відбудеться 11 червня 2019 року у м. Лондон, Le Méridien Piccadilly.

VI Міжнародний форум корпоративних секретарів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) запрошує Вас взяти участь у VI Міжнародному форумі корпоративних секретарів, інформаційним партнером якого виступає НАБУ.

Круглий стіл «Огляд ринку торговельного фінансування у 2018-му році»

Запрошуємо Вас відвідати зустріч в форматі Круглого столу для ознайомлення з презентацією результатів статистичного дослідження  «Огляд ринку торговельного фінансування у 2018-му році», яку презентує Національний банк України ( далі – НБУ).

Засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у засіданні Комітету з питань оподаткування та обліку (далі – Комітет), яке відбудеться 27 травня 2019 року о 15.00 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під’їзд, 3 поверх, офіс 96.

Практичний семінар: "Regtech-рішення з впровадження кращих практик KYC для банків України"

Запрошуємо Вас взяти участь у практичному семінарі, організованому компанією YouControl за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України на тему: «Regtech-рішення з впровадження кращих практик KYC для банків України».

Семінар «Огляд новин Ради МСБО. Аналіз річної фінансової звітності банків за 2018 рік. Окремі питання щодо обліку операцій банків. Останні зміни в нормативно-правових актах Національного банку України з бухгалтерського обліку»
Незалежна асоціація банків України, в якості інформаційного партнера «Тренінг Центр», Аудиторська фірма «Контракти-Аудит», запрошує прийняти участь у семінарі: "Огляд новин Ради МСБО. Аналіз річної фінансової звітності банків за 2018 рік. Окремі питання щодо обліку операцій банків. Останні зміни  в нормативно-правових актах Національного банку України з бухгалтерського обліку».
Круглий стіл на тему: «Кредитні та іпотечні спори: судова практика»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у круглому столі на тему: «Кредитні та іпотечні спори: судова практика», організованому НАБУ спільно з юридичною фірмою «EVERLEGAL».

Kyiv Law & Trade Forum

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у Kyiv Law & Trade Forum, який проводиться Асоціацією адвокатів України, за інформаційної підтримки НАБУ.

IV Міжнародна Конференція «PAYMENTS 2020: цифрова трансформація платежів»

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у IV Міжнародній Конференції «PAYMENTS 2020: цифрова трансформація платежів», яку організовує компанія BUSINESS-FORMAT і Журнал «ФУЭТЕ» за інформаційної підтримки НАБУ.

Робоча зустріч з представниками НБУ, присвячена ряду питань, пов‘язаних з режимом функціонування рахунків 2602/2622 «Кошти в розрахунках суб'єктів господарювання»
Робоча зустріч з представниками Національного банку України, присвячена ряду питань, пов‘язаних з режимом функціонування рахунків 2602/2622 «Кошти в розрахунках суб'єктів господарювання»
Робоча нарада, присвячена продовженню обговоренню та узгодженню спільної позиції банків щодо проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань регулювання банківської діяльності".
Робоча нарада, присвячена продовженню обговоренню та узгодженню спільної позиції банків щодо проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань регулювання банківської діяльності".
ІV Форум по реструктуризації та банкрутству

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у ІV Форумі по реструктуризації та банкрутству, який проводиться видавництвом «Юридична практика», за інформаційної підтримки НАБУ.

Робоча нарада, присвячена обговоренню та узгодженню спільної позиції банків щодо проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань регулювання банківської діяльності".
Робоча нарада, присвячена обговоренню та узгодженню спільної позиції банків щодо проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань регулювання банківської діяльності".
Чергове засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас прийняти участь у черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), яке відбудеться 15 квітня 2019 року, початок о 15-00.

Координуюча робоча зустріч, присвячена обговоренню питань реформування виконавчого провадження

5 квітня в рамках Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів відбудеться координуюча робоча зустріч, присвячена обговоренню питань реформування виконавчого провадження.

Чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України проводить чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку, яке відбудеться 25 березня 2019 року о 10.00, за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під`їзд, 3 поверх, офіс 96.

Спеціалізована конференція «Страхові рішення для українських банків – практичний погляд з Лондону»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з компанією AON http://www.aon.com (глобальний постачальник послуг у сфері управління ризиками, страховому та перестраховому посередництві) запрошує Вас відвідати спеціалізовану конференцію «Страхові рішення для українських банків – практичний погляд з Лондону».

Digital Transformation

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у форумі DigitalTransformation, яку організовує компанія 7EVENTGROUP за інформаційної підтримки НАБУ.

ІІ Судовий форум

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у ІІ Судовому форумі, який проводиться Асоціацією адвокатів України, за інформаційної підтримки НАБУ.

Презентація рейтингу «Фінансового здоров’я банків України»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати захід для презентації рейтингу «Фінансового здоров’я банків України», яка підготовлена Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки НАБУ та інтернет-видання «Апостроф».

IХ Міжнародна конференція «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у IХ Міжнародній конференції «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2019», яка проводиться компанією «Business-Format», за інформаційної підтримки НАБУ.

Семінар «Правове регулювання діяльності Наглядової ради в банках»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у семінарі «Правове регулювання діяльності Наглядової ради в банках», організованому Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ).

Український валютний форум

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в Українському валютному форумі,  організованому компанією BankOnline та фінансовим порталом Мінфін, партнером якого виступає НАБУ.

Чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України проводить чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку, яке відбудеться 22 лютого 2019 року о 10.00, за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під`їзд, 3 поверх, офіс 96.

Робоча зустріч з банками для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті.

Незалежна асоціація банків України організовує робочу зустріч з банками для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті.

LEGAL AGRI FORUM

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у LEGAL AGRI FORUM, який проводиться видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.