Announcement of events

Програма професійного розвитку членів наглядових рад «КОРПОРАТИВНИЙ ДИРЕКТОР»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у програмі професійного розвитку членів наглядових рад «КОРПОРАТИВНИЙ ДИРЕКТОР», яку організовує Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ), за інформаційної підтримки НАБУ.
Онлайн-семінар щодо факторингу як інструмента торгового фінансування
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в онлайн-семінарі щодо факторингу як інструмента торгового фінансування, організованому FCI та Європейським банком реконструкції та розвитку за підтримки НАБУ для українських фінансових установ.
Онлайн-семінар щодо факторингу як інструмента торгового фінансування

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в онлайн-семінарі щодо факторингу як інструмента торгового фінансування, організованому FCI та Європейським банком реконструкції та розвитку за підтримки НАБУ для українських фінансових установ.

Онлайн-захід "Як можна покращити ставлення споживачів до банківського ринку?"
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в онлайн-заході «Як можна покращити ставлення споживачів до банківського ринку?», який проводиться спільно з Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній.
Міжнародний Бізнес-Форум «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ І БАНКРУТСТВО – 2020»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у Міжнародному Бізнес-Форумі «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ І БАНКРУТСТВО – 2020», інформаційним партнером якого виступає НАБУ.

Онлайн-конференція, присвячена новому продукту "Репо з контролем ризиків"

Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією учасників ринків капіталу та деривативів та ПАТ "Розрахунковий центр" (далі – РЦ) запрошує Вас до участі в онлайн-конференції, присвяченій новому продукту "Репо з контролем ризиків".

Круглий стіл на тему «Сприяння іпотечному кредитуванню та доступу до кредитів для малих фермерів після відкриття ринку землі»

За підтримки Програми ЄС та Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» та у співпраці з уповноваженими державними органами Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у неофіційному круглому столі на тему «Сприяння іпотечному кредитуванню та доступу до кредитів для малих фермерів після відкриття ринку землі», що відбудеться о 14:00 22 вересня 2020 року онлайн.

V International Compliance Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про проведення 16 вересня 2020 року «V InternationalComplianceForum», що організовується видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.