Новини ринку

Date from
Date to
Filter:
Банк Кредит Дніпро в січні 2019 року збільшив портфель коштів фізичних осіб на 309 млн грн – до 4,3 млрд грн

Банк Кредит Дніпро в січні 2019 року збільшив портфель коштів роздрібних клієнтів, з урахуванням поточних і карткових рахунків, на 309 млн грн – до 4,3 млрд грн. Найкращу динаміку серед строкових вкладів показали депозити в гривні, розміщені на термін 12 місяців, – їх обсяг зріс на 218 млн грн. Строкові депозити формують близько 70% портфеля коштів фізичних осіб, із них майже 80% вкладів розміщено на термін від півроку і більше.

Спрощені умови кредиту на автомобіль
З лютого 2019 року оформити кредит на автомобіль стає легше. Адже вступив у дію закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення кредитування». Креді Агріколь став одним із перших банків, який скасував необхідність нотаріального посвідчення, тим самим спростивши оформлення автокредиту.
У подорож на Каннський кінофестиваль разом із Банком Кредит Дніпро і Mastercard

Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам взяти участь у партнерській акції з міжнародною платіжною системою Mastercard та виграти унікальну подорож на Каннський міжнародний кінофестиваль – культову подію, яка щороку збирає на червоній доріжці найяскравіших зірок і визнаних грандів кінематографічного світу.

У 2018 році «Кредобанк» видав понад 2 мільярди гривень кредитів малому та середньому бізнесу

«Кредобанк» продовжує активно кредитувати малий і середній бізнес. Протягом 2018 року банк видав більш як 2500 кредитів українським малим та середнім підприємствам на загальну суму понад 2,06 мільярда гривень.

Visa та Ощадбанк запроваджують безконтактну систему оплати проїзду в електротранспорті Чернівців
13 лютого 2019 року в Чернівцях Visa та Ощадбанк запустили систему оплати проїзду в тролейбусах за допомогою безконтактних платіжних карток і NFC-пристроїв на мобільних терміналах
«Кредобанк» розпочав співпрацю з системою платіжних терміналів IBox

«Кредобанк» розширює можливості погашення кредитів. Відтепер клієнти банку отримали змогу вносити кошти у понад 5000 терміналів мережі самообслуговування IBox, які працюють цілодобово та присутні у всіх регіонах України.

Портфель роздрібних кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро в січні 2019 року збільшився на 30 млн грн, перевищивши 410 млн грн
Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро в січні 2019 року збільшився на 30 млн грн – до 411 млн грн. Портфель карткових кредитів фінустанови за вказаний період зріс на 14 млн грн – до 220 млн грн. У результаті загальний роздрібний кредитний портфель за місяць продемонстрував зростання 7%, перевищивши 630 млн грн.
КРИСТАЛБАНК пропонує послугу відкриття ескроу рахунків

КРИСТАЛБАНК пропонує нову послугу для Клієнтів - відкриття та обслуговування рахунку умовного зберігання (ескроу рахунок) для акціонерів (мажоритаріїв) при проведенні процедури squeeze out (примусовий викуп акцій).

Клієнт «Кредобанку» переміг в акції від Mastercard та відвідає кінофестиваль «Berlinale-2019»

Клієнт «Кредобанку» киянка Олена Михайлова стала переможцем акції Mastercard «Усе починається з чорно-білого кіно і завершується на червоній доріжці» та відвідає престижний кінофестиваль «Berlinale-2019», який відбувається у Берліні.

Агропросперіс Банк отримав від фонду EFSE 5 млн євро кредиту у гривні для фінансування агровиробників

Європейський фонд для Південно-Східної Європи (EFSE), який представлений Finance in Motion, надав Агропросперіс Банку кредит у гривні в еквіваленті 5 млн євро для фінансування українських агровиробників.

Банк Кредит Дніпро став переможцем рейтингу «Банки 2019 року», підтвердивши репутацію надійного фінансового партнера для українського бізнесу
Банк Кредит Дніпро показав найкращий результат серед фінустанов із приватним українським капіталом за приростом гривневих коштів юридичних осіб за січень-листопад 2018 року і став переможцем у номінації «Ощадний банк для бізнесу» в рейтингу «Банки 2019 року» компанії «Фінансовий клуб». Церемонія нагородження переможців відбулася 6 лютого у рамках V Legal Forum, організованого «Фінансовим клубом» у партнерстві з видавництвом «Юридическая практика».
«Кредобанк» отримав нагороду в номінації «Чистий банк» рейтингу «Банки 2019 року»

«Кредобанк» визнано переможцем рейтингу «Банки 2019 року» за версією агентства «Фінансовий клуб» у номінації «Чистий банк» серед банків іноземних банківських груп. Нагороду присуджено за співвідношення кредитів 1-2 класу фізичних осіб і 1-3 класу юридичних осіб до розміру кредитного портфеля за січень-листопад 2018 року.

Ощадбанк завершив процедуру фінансової реструктуризації компаній, що входять до групи «Укрлендфармінг» та «Авангард»
04 лютого 2019 року завершилась процедура фінансової реструктуризації в рамках Закону України «Про фінансову реструктуризацію» компаній, що входять до групи «Укрлендфармінг» та «Авангард», залученим кредитором за якою виступав Ощадбанк.
Індустріалбанк впровадив можливість FaceID для користувачів iOS-смартфонів

З 27 грудня в мобільному додатку Industrial24 для власників iOS-смартфонів з'явилася можливість ідентифікації FaceID. Нововведення реалізовано в цілях зручності користування додатком і забезпечення сучасними системами безпеки.

Комерційний Індустріальний Банк та ПРООН співпрацюють у сфері фінансування програм енергоефективності
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» та Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) співпрацюють у сфері фінансування програм енергоефективності та відновлюваної енергетики.
Банк «Львів» та НУФ розпочали співробітництво з кредитування МСП

14 грудня 2018 року Німецько-Український Фонд (НУФ) та Банк «Львів» підписали угоду про партнерство з метою спільної реалізації програм фонду з підтримки фінансування МСП, а також кредитні угоди для фінансування українських малих та середніх підприємств (МСП) на суму 3  млн євро, частина з яких буде надана в національній валюті в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

ОТП Банк впровадив чат-бот сервіс у Facebook Messenger
Постійно адаптуючи фінансові послуги до поточних потреб клієнтів і впроваджуючи останні технічні розробки, ОТП Банк спільно з компанією з розробки чат-бот технологій CoinyPay впровадив новий сервіс, який дозволяє виконувати платежі одним натисканням, прив'язавши свою банківську картку до чат-боту Facebook Messenger.
ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні 2018
З метою підвищення культури заощаджень та довіри до банківського сектора за ініціативою банків-членів НАБУ та за підтримки Фонду ощадних кас Німеччини SBFIC, цьогоріч в Україні вже всьоме проводиться Всесвітній день заощаджень, до якого традиційно приєднався й ОТП Банк.
Банк Кредит Дніпро підтвердив лідерські позиції на ринку роздрібних кредитів готівкою
Банк Кредит Дніпро втретє увійшов до число лідерів рейтингу найкращих кредитів готівкою для роздрібних клієнтів компанії «Простобанк Консалтинг» серед 40 найбільших українських фінустанов за підсумками ІІІ кварталу 2018 року.
«Кредобанк» вдруге підтримав перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»
«Кредобанк» вже вдруге став партнером 7-го фестивалю сучасного польського кіно «Під Високим Замком», який вже розпочався у Львові та цьогоріч відбудеться в Івано-Франківську та вперше в Ужгороді.  Глядачі зможуть переглянути близько двадцяти найновіших творів польського кіномистецтва, а також відвідати чимало цікавих супутніх заходів.
Леонід Гребінський: «Ми будуємо максимально прозору співпрацю з нашими клієнтами»
Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський в інтерв’ю для міжнародного журналу «Банкиръ» розповів, як вдалося сформувати одну з найкращих іпотечних пропозицій на ринку та на які програми лояльності можуть розраховувати позичальники.
В УКРГАЗБАНКУ кількість клієнтів PREMIER BANKING збільшилася більше ніж у 3 рази
Завдяки побудові інноваційної моделі управління клієнтським портфелем за 9 місяців 2018 року в УКРГАЗБАНКУ кількість клієнтів PREMIER BANKING збільшилася більше ніж у 3 рази. Портфель коштів преміальних клієнтів збільшився на 40% та досяг 10 млрд грн.
Банк Кредит Дніпро збільшив роздрібний портфель кредитів готівкою в 2,6 раза за три квартали 2018 року
Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро з початку року збільшився в 2,6 раза, досягнувши за підсумками вересня 246 млн грн. Позитивну динаміку забезпечили простота і вигідні умови кредитних пропозицій: клієнт може отримати до 300 тисяч гривень на будь-які цілі без застави та поруки.
Банк Кредит Дніпро збільшив портфель коштів роздрібних клієнтів
Банк Кредит Дніпро у третьому кварталі 2018 року збільшив портфель коштів фізичних осіб із урахуванням поточних і карткових рахунків на 286 млн грн. Обсяг строкових депозитів збільшився на 9%. Строкові депозити формують 73% портфеля, при цьому 85% вкладів розміщено терміном від півроку і більше. Усього з початку року обсяг коштів, які вкладники довірили фінустанові, зріс на 334 млн грн – до 4,14 млрд грн.
Індустріалбанк впровадив для корпоративних клієнтів smartphone-банкінг
Smartphone-банкінг— сервіс для управління рахунками і картами підприємства за допомогою смартфонів чи планшетів на базі IOS та Android та є мобільним додатком до системи дистанційного обслуговування Industrial24_Business.
Банк Кредит Дніпро традиційно увійшов до переліку банків-учасників валютної інтервенції у формі запиту найкращого курсу НБУ в IV кварталі 2018 року
Національний банк України відновив перелік банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях регулятора у формі запиту найкращого курсу в IV кварталі 2018 року. Банк Кредит Дніпро зберіг місце серед 20 українських фінустанов, які показали найкращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку.