Новини ринку

Date from
Date to
Filter:
Індустріалбанк у ТОП -10 приватних банків, яким довіряють свої вклади страховики
Індустріалбанк входить до ТОП 10 українських банків з приватним капіталом, яким довіряють свої депозити страхові компанії. Результати досліджень, проведених за підсумками півріччя 2019 року,  оприлюднено в жовтні на forinsurer.com.
Банк Кредит Дніпро представляє ефективні фінансові рішення для агровиробників на XII Міжнародній агропромисловій виставці AGROPORT East Kharkiv 2019

Банк Кредит Дніпро бере участь у XII Міжнародній агропромисловій виставці та форумі AGROPORT East Kharkiv 2019, що проходять 10-12 жовтня в Харкові, де презентує агровиробникам зручні цільові інструменти фінансування основних і оборотних коштів і понад 30 партнерських програм із провідними виробниками та постачальниками агротехніки. Серед партнерів фінустанови відомі підприємства Харкова «ТД Харківський тракторний завод» і «Слобожанська промислова компанія».

Індустріалбанк виходить з мережі Радіус
З 1 листопада 2019 року Індустріалбанк завершує співпрацю з мережою банків-партнерів Радіус. Таке рішення є закономірним наслідком розвитку безготівкових платежів та впровадження банком платіжних рішень, за якими зняття готівки можливо в будь-яких банкоматах без додаткових комісій.
ПРАВЕКС БАНК приєднався до Програми сприяння торгівлі ЄБРР для підтримки зовнішньоекономічної діяльності українських експортерів та імпортерів
8 жовтня 2019 року, Київ - ПРАВЕКС БАНК приєднався до Програми сприяння торгівлі Європейського Банку Реконструкції та Розвитку
Fitch Ratings підвищило рейтинг Ощадбанку до «В» з позитивним прогнозом
24 вересня 2019 року Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підвищило рейтинг Ощадбанку (Long-Term Foreign and Local Currency Issuer Default Ratings – довгостроковий рейтинг дефолту емітента в іноземній і національній валюті) з «В-» до «В». Прогноз – «позитивний»
«Кредобанк» виступив партнером 26-го Форуму видавців у Львові

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найбільших подій року в культурному житті Львова – 26-го Форуму видавців, що відбувся 18-22 вересня 2019 року. Партнерство з Форумом видавців став черговим кроком соціальної ініціативи «Читаймо разом з KredoBank», що реалізується банком вже другий рік поспіль.

Ощадбанк отримав виконавчі документи для стягнення компенсації з РФ на території України

Ощадбанк отримав виконавчі документи відповідно до ухвали Київського апеляційного суду від 17 липня 2019 року. Цією ухвалою було задоволено заяву банку про визнання та надання дозволу на виконання рішення Міжнародного арбітражу щодо компенсації збитків Ощадбанку, завданих внаслідок анексії Криму з боку Російської Федерації, від 26 листопада 2018 року.

«Кредобанк» – у ТОП-5 провідних медіа-рейтингів вересня
«Кредобанк» посів четверте місце  у рейтингу надійності банківських депозитів за підсумками другого кварталу 2019 року,   від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг», а також четверте місце рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», за підсумками другого кварталу 2019 року.
“Expert-Rating” confirmed the high long-term rating of UKRSIBBANK

On September 10, 2019, the rating agency Expert Rating confirmed UKRSIBBANK BNP Paribas Group long-term credit rating at uaААА according to the national Ukrainian scale, which means a high level of solvency. Such a high score indicates the reliability and stability of the bank.

"Кредобанк" працевлаштовує студентів та випускників вищих навчальних закладів
У вересні лави працівників «Кредобанку» поповнили 25 студентів з 6 вищих навчальних закладів Львова, які отримали своє перше місце праці завдяки спеціальний програмі "Абсольвент", що дає молодим людям шанс на старт банківської кар’єри вже четвертий рік поспіль.
Продукти «Кредобанку» відзначено нагородами Prostobank Awards
За  підсумками роботи у ІІ кварталі 2019 року продукти «Кредобанку» здобули триперших місця у премії ProstobankAwards– у номінації «Автокредити» з програмою «Доступний», у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На придбання нерухомості на вторинному ринку», а також у номінації «Депозити для бізнесу» з пропозицією «Стандарт on-line».
Фіналісти Popcorp accelerator уклали партнерство з BNP Paribas Group та представили рішення на VivaTech

Український стартап IntelSoft, випускник спільної програми Radar Tech і UKRSIBBANK BNP Paribas Group, стартував партнерство зі штаб-квартирою банківської групи BNP Paribas та представив своє рішення на технологічній виставці VivaTech.

Заступник голови UKRSIBBANK BNP Paribas Group: Якщо банк не кредитує, він не дуже потрібен

Сучасна банківська система вже немислима без інновацій. На ринку з'являється все більше фінтех-компаній, які поєднують фінансові та технологічні рішення для створення нових сервісів і продуктів.

Банк Кредит Дніпро представляє ефективні фінансові рішення для агровиробників на XI Міжнародній агропромисловій виставці-форумі AGROPORT South Kherson 2019
18-20 липня Банк Кредит Дніпро бере участь у XI Міжнародній агропромисловій виставці й форумі з розвитку фермерства AGROPORT South Kherson 2019.
Банк Кредит Дніпро взяв участь у Дні поля LOZOVA MACHINERY – наймасштабнішому заході південно-східної України
Зручні цільові інструменти фінансування оборотних і основних коштів, а також понад 30 партнерських програм із провідними виробниками агротехніки вперше презентував агровиробникам Харківщини Банк Кредит Дніпро на грандіозному Дні поля, який проводив 18 липня партнер банку – LOZOVA MACHINERY.
Платіжна карта Visa Classic Банку Кредит Дніпро – серед найкращих у рейтингу карт середнього класу
Платіжна карта «Безліміт Visa Classic» Банку Кредит Дніпро увійшла до топ-6 липневого рейтингу найкращих платіжних карт середнього класу в гривні компанії «Простобанк Консалтинг».
У першому півріччі 2019 року кількість преміум-клієнтів Ощадбанку збільшилась на 12%
З початку 2019 року кількість преміум-клієнтів Ощадбанку збільшилась на 12%. Співвідношення кількості клієнтів та збільшення депозитного портфеля підтверджує, що клієнти обирають Oschadbank Premium і для зберігання коштів, і для активного повсякденного користування банківськими продуктами.
Стабільно найкращі: Банк Кредит Дніпро знову став переможцем рейтингу Prostobank Awards за найкращий роздрібний кредит готівкою, набравши 98 балів із 100

Банк Кредит Дніпро знову став володарем престижної нагороди Prostobank Awards за підсумками ІІ кварталу 2019 року, очоливши рейтинг найкращих роздрібних банківських продуктів у номінації «Кредит готівкою», складений компанією «Простобанк Консалтинг» серед 30 найбільших українських фінустанов.

Заправляй авто удобнее и выгоднее с Банком Кредит Днепр и Mastercard.
Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам узяти участь у партнерській акції з міжнародною платіжною системою Mastercard та отримати знижку до 5 грн за літр будь-якого пального на АЗК AMIC Energy, оплативши заправку автомобіля картою Mastercard через мобільний додаток AmicPAY.