Новини ринку

Date from
Date to
Filter:
В Україні визначили лідера банківського ринку
Четвертий рік поспіль Ощадбанк стає переможцем масштабного рейтингу «50 провідних банків України» за версією щорічного незалежного дослідження інформаційного агентства Financial Club. Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів перше місце в категорії «Банкіри» рейтингу «Фінансове визнання – 2019». Заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич увійшов до ТОП-5 кращих корпоративних банкірів.
«Кредобанк» запроваджує миттєві карткові перекази з Європи

«Кредобанк» запровадив можливість отримання на платіжні карти Mastercard банку миттєвих  переказів з карток європейських банків. Відтепер клієнти «Кредобанку» - держателі карт Mastercard  можуть переказати кошти з карти Mastercard будь-якого європейського банку, які будуть зараховані на карту протягом однієї хвилини. З нагоди старту сервісу переказ здійснюється без комісії та конвертацій.

Найкращий кредит – це просто! Банк Кредит Дніпро знову став переможцем рейтингу Prostobank Awards за найкращий банківський продукт у номінації роздрібних кредитів готівкою
Банк Кредит Дніпро знову став володарем престижної нагороди Prostobank Awards за підсумками І кварталу 2019 року, очоливши рейтинг найкращих роздрібних банківських продуктів у номінації «Кредит готівкою», складений компанією «Простобанк Консалтинг» серед 30 найбільших українських фінустанов.
«Кредобанк» підписав угоду про партнерство в реалізації програми JCB Finance в Україні

«Кредобанк» та британська компанія JCB підписали угоду про ексклюзивне партнерство в реалізації програми JCBFinance на території України, яка дозволить українським підприємствам купувати сільськогосподарську та будівельну техніку виробництва всесвітньо відомого британського бренду JCBу кредит та лізинг на найвигідніших умовах . Підписання відбулося під час Весняного ділового форуму – однієї з найбільших бізнес-подій року в Західній Україні.

«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою до 500 000 гривень
«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою на будь-які потреби. З квітня клієнти можуть отримати кредит готівкою до 500 000 гривень, а також рефінансувати видані раніше кредити в інших банках на таку ж суму.
Ощадбанк відстояв свої вимоги на 700 млн. грн. до компанії «ТММ Енергобуд»
Верховний Суд України відмовив ПрАТ «ТММ Енергобуд» у задоволенні касаційної скарги на попередні рішення судів (Південно-західного апеляційного господарського суду від 29.11.2018 та господарського суду Херсонської області від 24.04.2018), якими було визнано вимоги Ощадбанку до ПрАТ «ТММ Енергобуд» на суму майже 700 млн. грн.
Портфель роздрібних кредитів Банку Кредит Дніпро в І кварталі 2019 року збільшився на 108 млн грн, перевищивши 695 млн грн

Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро у січні-березні 2019 року збільшився майже на 83 млн грн, або на 22%, – до 463 млн грн. Зростання портфеля карткових кредитів фінустанови за вказаний період склало понад 25 млн грн (+ 12%), у цілому досягнувши показника 232 млн грн. У результаті загальний роздрібний кредитний портфель за три місяці продемонстрував зростання на 108 млн грн, або на 18%, перевищивши 695 млн грн.

Фінансові підсумки OTP Group за 2018 рік

Скоригований прибуток OTP Group у 2018 році склав 325,3 млрд форинтів. Прибуток до оподаткування зріс на 13% у порівнянні з минулим роком. Бухгалтерський прибуток OTP Group за результатами 2018 року склав 318,3 млрд форинтів, перевершивши результат 2017 року – 281,3 млрд форинтів.

Донецька ОДА та Ощадбанк домовились про посилення підтримки малого бізнесу
Голова Донецької ОДА Олександр Куць та голова правління Ощадбанку Андрій Пишний домовились про посилення взаємодії для надання підтримки малому та середньому бізнесу області в рамках програми «Будуй своє». Меморандум про співпрацю вони підписали в понеділок,  8 квітня 2019 року, під час відкриття відділення Ощадбанку в смт Зайцеве, що розташоване поблизу КПВВ «Майорське».

Банк Кредит Дніпро знову увійшов до числа переможців «Фінансового Оскара» – рейтингу ділового видання «Бізнес»

Банк Кредит Дніпро вчергове став одним із переможців рейтингу «Фінансовий Оскар» авторитетного ділового тижневика «Бізнес» за підсумками роботи українського фінансового ринку за 2018 рік, увійшовши в топ-5 у номінації «Опора МСБ» – за досягнення у сфері кредитування та обслуговування компаній малого і середнього бізнесу.

Банк Кредит Дніпро у І кварталі 2019 року збільшив портфель роздрібних депозитів у гривні на 46 млн грн
Банк Кредит Дніпро у І кварталі 2019 року збільшив портфель строкових депозитів роздрібних клієнтів у гривні на 46 млн грн – до 1,4 млрд грн. Загальний портфель коштів фізичних осіб з урахуванням поточних і карткових рахунків перевищує 3,8 млрд грн.
Ощадбанк у співпраці з Visa став офіційним партнером найбільшої гастрономічної події столиці – фестивалю Ulichnaya Eda
У 2019 році саме Ощадбанк супроводжуватиме безготівкові розрахунки на всіх заходах Ulichnaya Eda.  Банк забезпечить торговців понад 100 POS-терміналами. Перший у 2019 році фестиваль Ulichnaya Eda «Выбери по любви» відбудеться 30-31 березня на Арт-заводі «Платформа».
«Кредобанк» запроваджує безкоштовну видачу карти «Złotówka» у польських злотих

«Кредобанк» змінює умови обслуговування карти в польських злотих «Złotówka», яка дозволяє безкоштовно отримувати готівку в банкоматах України та Польщі та отримувати перекази з Польщі за зниженим тарифом. Відтепер отримати карту «Złotówka» можна безкоштовно та за кілька хвилин.

«Кредобанк» увійшов до ТОП-5 рейтингу надійності депозитів українських банків

«Кредобанк» посів четверте місце у рейтингу надійності банківських депозитів України, який вже 24-й раз проводить українське рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» на підставі публічної інформації про роботу банків та їхньої фінансової звітності за підсумками 2018 року.

Телевізор у подарунок до кредиту – це просто! Банк Кредит Дніпро продовжив термін дії акції «Телевізор за кредит»
Банк Кредит Дніпро з метою популяризації роздрібних кредитних програм продовжив до 30 квітня 2019 року термін дії акції «Телевізор за кредит», за умовами якої клієнти, які оформили кредити готівкою на суму від 50 до 75 тис. грн, гарантовано отримають сертифікат, який зможуть обміняти на сучасний телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Ельдорадо».
КРИСТАЛБАНК разом з дітлахами спортивного проекту Kids Autism Games підтримали хокейну команду «Чайка»

24 березня на льодовій ковзанці «Атек» відбулася гра за участю хокейної команди «Чайка», яку відвідали дітлахи від 3 до 14 років спортивного благодійного проекту Kids Autism Games.

Верховний Суд відхилив касаційну скаргу ТОВ «ТЛК «Арктика» про стягнення з Ощадбанку 124 млн. грн.
06 березня 2019 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду повною мірою підтримав позицію Ощадбанку та відхилив касаційну скаргу ТОВ «ТЛК «Арктика» у справі № 910/10059/17 про стягнення з банку 124 млн. грн.
Купуйте зручно та вигідно разом із Банком Кредит Дніпро і Mastercard

Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам взяти участь у партнерській акції з міжнародною платіжною системою Mastercard і відомим інтернет-супермаркетом Rozetka та отримати безкоштовну доставку замовлення до зручного відділення «Нової Пошти».

ОТП Банк розігрує автомобілі

ОТП Банк оголошує про старт розіграшу компактних кросоверів Nissan Juke між клієнтами банку. Акція буде тривати з 18 березня до кінця 2019 року.

Дарувати добро – просто: Банк Кредит Дніпро та Українська біржа благодійності допомагають провідній дитячій клініці України
Банк Кредит Дніпро провів щорічний благодійний аукціон серед співробітників фінустанови, метою якого став збір коштів для купівлі медобладнання для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології (ІПАГ) у рамках спільного проекту з Українською біржею благодійності (ubb.org.ua).