Новини ринку

Date to
Filter:
Банк «Львів» та НУФ розпочали співробітництво з кредитування МСП

14 грудня 2018 року Німецько-Український Фонд (НУФ) та Банк «Львів» підписали угоду про партнерство з метою спільної реалізації програм фонду з підтримки фінансування МСП, а також кредитні угоди для фінансування українських малих та середніх підприємств (МСП) на суму 3  млн євро, частина з яких буде надана в національній валюті в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

ОТП Банк впровадив чат-бот сервіс у Facebook Messenger
Постійно адаптуючи фінансові послуги до поточних потреб клієнтів і впроваджуючи останні технічні розробки, ОТП Банк спільно з компанією з розробки чат-бот технологій CoinyPay впровадив новий сервіс, який дозволяє виконувати платежі одним натисканням, прив'язавши свою банківську картку до чат-боту Facebook Messenger.
ОТП Банк підтримав Всесвітній день заощаджень в Україні 2018
З метою підвищення культури заощаджень та довіри до банківського сектора за ініціативою банків-членів НАБУ та за підтримки Фонду ощадних кас Німеччини SBFIC, цьогоріч в Україні вже всьоме проводиться Всесвітній день заощаджень, до якого традиційно приєднався й ОТП Банк.
Банк Кредит Дніпро підтвердив лідерські позиції на ринку роздрібних кредитів готівкою
Банк Кредит Дніпро втретє увійшов до число лідерів рейтингу найкращих кредитів готівкою для роздрібних клієнтів компанії «Простобанк Консалтинг» серед 40 найбільших українських фінустанов за підсумками ІІІ кварталу 2018 року.
«Кредобанк» вдруге підтримав перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»
«Кредобанк» вже вдруге став партнером 7-го фестивалю сучасного польського кіно «Під Високим Замком», який вже розпочався у Львові та цьогоріч відбудеться в Івано-Франківську та вперше в Ужгороді.  Глядачі зможуть переглянути близько двадцяти найновіших творів польського кіномистецтва, а також відвідати чимало цікавих супутніх заходів.
Леонід Гребінський: «Ми будуємо максимально прозору співпрацю з нашими клієнтами»
Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський в інтерв’ю для міжнародного журналу «Банкиръ» розповів, як вдалося сформувати одну з найкращих іпотечних пропозицій на ринку та на які програми лояльності можуть розраховувати позичальники.
В УКРГАЗБАНКУ кількість клієнтів PREMIER BANKING збільшилася більше ніж у 3 рази
Завдяки побудові інноваційної моделі управління клієнтським портфелем за 9 місяців 2018 року в УКРГАЗБАНКУ кількість клієнтів PREMIER BANKING збільшилася більше ніж у 3 рази. Портфель коштів преміальних клієнтів збільшився на 40% та досяг 10 млрд грн.
Банк Кредит Дніпро збільшив роздрібний портфель кредитів готівкою в 2,6 раза за три квартали 2018 року
Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро з початку року збільшився в 2,6 раза, досягнувши за підсумками вересня 246 млн грн. Позитивну динаміку забезпечили простота і вигідні умови кредитних пропозицій: клієнт може отримати до 300 тисяч гривень на будь-які цілі без застави та поруки.
Банк Кредит Дніпро збільшив портфель коштів роздрібних клієнтів
Банк Кредит Дніпро у третьому кварталі 2018 року збільшив портфель коштів фізичних осіб із урахуванням поточних і карткових рахунків на 286 млн грн. Обсяг строкових депозитів збільшився на 9%. Строкові депозити формують 73% портфеля, при цьому 85% вкладів розміщено терміном від півроку і більше. Усього з початку року обсяг коштів, які вкладники довірили фінустанові, зріс на 334 млн грн – до 4,14 млрд грн.
Індустріалбанк впровадив для корпоративних клієнтів smartphone-банкінг
Smartphone-банкінг— сервіс для управління рахунками і картами підприємства за допомогою смартфонів чи планшетів на базі IOS та Android та є мобільним додатком до системи дистанційного обслуговування Industrial24_Business.
Банк Кредит Дніпро традиційно увійшов до переліку банків-учасників валютної інтервенції у формі запиту найкращого курсу НБУ в IV кварталі 2018 року
Національний банк України відновив перелік банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях регулятора у формі запиту найкращого курсу в IV кварталі 2018 року. Банк Кредит Дніпро зберіг місце серед 20 українських фінустанов, які показали найкращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку.
UkrFinForum18: Україна повертається на інвестиційні радари
Українська економіка виходить з кризи і стає дедалі цікавішою для інвесторів. З одного боку, завдячувати слід проведеним реформам та макроекономічній стабілізації всередині країни, з іншого — прагненням інвесторів отримати високу дохідність. Тема місця України в глобальній боротьбі за фінансовий ресурс стала однією з найважливіших на Українському Фінансовому Форумі (#UkrFinForum2018), організованому групою ICU в Одесі.
КРИСТАЛБАНК став партнером рекордного забігу особливих дітей на Wizz Air Kyiv City Marathon!
7 жовтня в рамках Wizz Air Kyiv City Marathon відбувся забіг 50 дітей з діагнозом аутизм проекту Kids Autism Games. Дітлахи пробігли дистанцію в 1 км. КРИСТАЛБАНК виступив партнером заходу та підтримав малечу.
Ощадбанк розпочав надання тендерних гарантій для участі у закупівлях на Zakupki.Prom.ua
Ощадбанк розпочав співпрацю з торговим майданчиком Zakupki.Prom.ua, що входить до системи електронних публічних державних закупівель ProZorro. Відтак, учасники закупівель можуть отримувати тендерні гарантії від Ощадбанку, необхідні для участі в електронних торгах.
Кредит готівкою і телевізор у подарунок - акція Банку Кредит Дніпро
Банк Кредит Дніпро проводить нову акцію «Телевізор за кредит», під час дії якої – з 1 жовтня до 31 грудня 2018 року – всі клієнти, що оформили кредити готівкою на суму від 30 до 50 тис. грн, отримають подарункову карту, яку зможуть обміняти на сучасний телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Ельдорадо».
Банк «Південний» презентує оновлений корпоративний стиль і новий формат відділень
Напередодні 25-річного ювілею банк «Південний» презентує оновлений логотип і новий корпоративний стиль. Вони покликані надати іміджу банку сучасних рис і відобразити зміни, що відбуваються у фінансовій установі. Проект ребрендингу є логічним продовженням масштабної програми трансформації, яка дозволить підвищити рівень сервісу, якість банківських продуктів, а також зміцнити позиції банку в роздрібному сегменті та сегменті МСБ.
Ощадбанк спільно з Western NIS Enterprise Fund продовжує фінансування соціальних підприємств
Ощадбанк спільно з Western NIS Enterprise Fund надав черговий соціальний кредит у рамках програми «Соціальне підприємництво». Його отримало ТОВ «Донтех Екс» з міста Дружківка Донецької області, яке спеціалізується на виготовленні дерев’яної тари для підприємств міста та активно допомагає переселенцям з зони АТО. Відходи виробництва у вигляді дров безкоштовно передаються на потреби малозабезпечених сімей та військових Дружківки. На підприємстві працюють зокрема внутрішньо переміщені особи.
ОТП Банк призупиняє видачу фізособам нових кредитів за програмою енергоефективності житла

У зв’язку із достроковим виконанням зобов’язань перед європейськими донорами, з 1 жовтня поточного року ОТП Банк призупиняє видачу нових кредитів фізичним особам за програмою енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) IQ energy. При цьому, співпраця банку з ОСББ за цією програмою продовжиться.

Кредитний рейтинг АТ «КРИСТАЛБАНК» підвищено до рівня uaА
Незалежне рейтингове агентство «Кредит-рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу КРИСТАЛБАНКу до рівня uaА. Прогноз рейтингу - стабільний. Агентство також підтвердило рейтинг надійності вкладів (депозитів) Банку на рівні 4 (висока надійність).
Mastercard і Ощадбанк створять безготівкову інфраструктуру на ринку «Столичний»
Компанія Mastercard, Ощадбанк і ринок «Столичний» підписали Меморандум про співпрацю з метою впровадження безготівкової інфраструктури та популяризації cashless-платежів на території ринку. Зокрема, в рамках співпраці планується встановлення POS-терміналів для безготівкових розрахунків банківськими картками та NFC-пристроями, а також впровадження технології для розрахунку за допомогою QR-коду. Ініціатором проекту виступила компанія Mastercard, генеральним партнером та банком-еквайром став Ощадбанк.
ОТП Банк за рік подвоїв обсяг фінансування клієнтів МСБ в рамках продукту овердрафт «Гостинний»
ОТП Банк істотно посилив підтримку клієнтів МСБ, лише за рік подвоївши суму фінансування цього сегмента в рамках продукту овердрафт «Гостинний» - станом на поточний момент банк видав 300 млн грн більш ніж 1 000 компаніям середнього та малого бізнесу без застави і поручительства.
«Кредобанк» підтримав серію бізнес-сніданків у рамках Форуму видавців у Львові
«Кредобанк» став партнером серії бізнес-сніданків «BreakWest», які організованих львівською юридичною компанією HDPartners. Два з цих заходів, що відбуваються для керівників та власників бізнесу, відбулися у рамках 25-го Форуму видавців, який проходив у Львові 19-23 вересня.
Мандрівки до Діснейленду разом із Mastercard і Банком Кредит Дніпро
Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам приєднатися до партнерської акції із Mastercard «Почніть сімейну казку», яку присвячено 90-річчю яскравих пригод світового улюбленця Міккі Мауса, та виграти головний приз – подорож для сім’ї з 4-х осіб на святкування до паризького Диснейленду на 3 дні – з 30 листопада до 2 грудня 2018 р. На найактивніших учасників акції також очікують корисні призи: футболки, худі, бейсболки, чашки, сумки із символікою найвідомішого героя Волта Діснея.