Новини ринку

Date from
Date to
Filter:
Державний УКРГАЗБАНК під час карантину профінансував першу сотню підприємців за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
Державний УКРГАЗБАНК продовжує активно підтримувати український бізнес, а тому першим серед банків перетнув позначку у 100 позичальників у президентській програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі вже 105 підприємців отримали кредитів на суму 71,5 млн грн.
ТАСКОМБАНК відмінив щомісячну комісію за POS-термінали для непрацюючого бізнесу під час карантину

ТАСКОМБАНК тимчасово звільнив від сплати щомісячної комісії за користування POS-терміналами клієнтам МСБ, що були вимушені призупинити свою діяльність у період карантину.

Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня 2020 року
Ощадбанк піклується про безпеку і здоров’я клієнтів, тому потурбувався про те, щоб вони якомога менше відвідували його відділення на час карантину. Всі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком.
Увага, шахраї! Коронавірус допомагає аферистам створювати нові шахрайські схеми
На фоні паніки, пов’язаної з Covid-19, українці втрачають пильність та стають більш вразливими та довірливими. Цим залюбки користуються аферисти й намагаються будь-якими способами дістатись до гаманців своїх жертв. Банк ПУМБ розповідає про найпопулярніші методи шахрайств, які з’явились завдяки коронавірусу та про методами боротьби з ними
РЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ КРЕДИТІВ ТА ПІЛЬГОВИЙ ПЕРІОД ДЛЯ КЛІЄНТІВ UKRSIBBANK
UKRSIBBANK BNP Paribas Group відміняє на період з 1 березня по 30 квітня 2020 року нарахування штрафів, пені та комісій за виникнення простроченої заборгованості для клієнтів, які не можуть своєчасно погасити свої платежі за кредитом.
Перші 17 клієнтів МСБ отримали кредитні канікули від Ощадбанку
Ощадбанк розуміє потребу підприємців у підтримці та захисті бізнесу і підставляє кредитне плече. Банк розпочав надання кредитних канікул клієнтам мікро- та малого бізнесу для зниження фінансового навантаження на них в умовах карантину.
До уваги клієнтів, які мають кредитні зобов’язання в ОТП Банку!

Шановні клієнти,

з 1 березня до 30 квітня 2020 року згідно із законом №533-IX штрафні санкції чи підвищені відсоткові ставки для тих осіб, які не зможуть вчасно погашати свої кредитні платежі, застосовуватись не будуть.

ПриватБанк запровадив “кредитні канікули” підприємцям та малому бізнесу
ПриватБанк запровадив “кредитні канікули" для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня. Як повідомили у банку, "кредитні канікули" запроваджено як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно.
Клієнти Центрального відділення Укрексімбанку обслуговуватимуться за записом

Шановні клієнти!

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) АТ «Укрексімбанк» запроваджує в Центральному відділенні у м. Києві (вул. Німецька, 5) обслуговування клієнтів за попереднім записом.

Контакт-центр державного УКРГАЗБАНКУ працює дистанційно, що гарантує безперебійну підтримку наших клієнтів в режимі 24/7
Наразі всі оператори контакт-центру державного УКРГАЗБАНКУ успішно переведені на дистанційну роботу, щоб мінімізувати соціальні контакти та ризик зараження коронавірусом. Такі заходи збережуть здоров’я співробітників банку і гарантують безперебійну цілодобову підтримку наших клієнтів.
Пріоритетне обслуговування людей похилого віку в установах АТ «Укрексімбанк»
Піклуючись про потреби людей похилого віку та прагнучи забезпечити їм зручні та безпечні умови відвідування банку, Укрексімбанк запроваджує окремий час для обслуговування цієї категорії населення.
Про зміну операційного часу роботи Агропросперіс Банку на період карантину
У зв’язку із запровадженням в Україні жорстких карантинних заходів протидії розповсюдженню коронавірусу, з метою забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів банку та на виконання вимог листа Національного банку України № 61-0017/14965 від 22.03.2020 «Щодо режиму роботи банківських установ в період посилених заходів протидії розповсюдженню коронавірусу» Агропросперіс Банк встановлює з 24 березня 2020 року для відділень та головного офісу банку:
Інформація щодо роботи Ощадбанку

Шановні клієнти!

У зв’язку з посиленими карантинними заходами та відповідним рішенням Національного банку повідомляємо  інформацію щодо роботи Ощадбанку.

Через коронавірус у відділеннях обслуговується вдвічі менше клієнтів, ніж зазвичай, а у онлайні на третину більше - ПриватБанк
За перший тиждень загальнонаціонального карантину кількість клієнтів, що обслуговуються у офлайн банківській мережі скоротилася від 30 до 70% в залежності від регіону. Як повідомили у ПриватБанку, загалом по системі кількість клієнтів, які відвідують відділення, скоротилася на 54%.
Режим роботи філій та відділень Укрексімбанку з 23 березня
З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції та піклуючись про здоров’я наших клієнтів та працівників, з 23 березня АТ «Укрексімбанк» переходить на особливий режим обслуговування клієнтів та продовжує забезпечувати повний доступ до рахунків і коштів.
Повідомлення про тимчасове призупинення роботи деяких відділень ПУМБ у місті Київ

Шановні клієнти!

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» №211 від 11.03.2020, а також інших нормативних актів, прийнятих  з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, повідомляємо про тимчасове призупинення роботи відділень міста Київа.

todobank від «МЕГАБАНК» вводить кешбек на сплату комунальних платежів
У зв’язку із запровадженням карантину через пандемію коронавірусу COVID-19 мобільний банк todobank першим в Україні повертатиме частину грошей клієнтам, які розплачуватимуться за комунальні послуги онлайн.
OTP Smart - без карантину: фінансові рекомендації від ОТП Банку
ОТП Банк відповідально ставиться до здоров’я клієнтів та їх оточення, саме тому однією із головних порад є рекомендація користуватися онлайн-банкінгом для вирішення фінансових питань, обмеживши таким чином своє перебування у людних місцях, у тому числі у відділеннях, до закінчення карантину.
УКРГАЗБАНК у період карантину піклується про доходи українців
Державний УКРГАЗБАНК піклується про доходи українців, особливо під час карантину та посиленої протидії уряду у розповсюдженні вірусу, а тому впроваджує надбавки до депозитів як у національній, так і в іноземній валюті.
Скажи карте «Да»! Альфа-Банк Украина насчитывает 10% кешбэка на продукты, такси и онлайн-сервисы

Альфа-Банк Украина запускает беспрецедентную кешбэк-акцию продолжительностью две недели на самые необходимые категории расходов! Чтобы поддержать безопасные бесконтактные и онлайн-платежи, с 20 марта по 3 апреля владельцы карт банка получают 10% кешбэка при оплате в популярной категории «Продукты» (в том числе, доставка еды), а также на такси и онлайн-сервисы.

Райффайзен Банка Аваль: О чем нас спрашивают чаще всего во время карантина?
В последнее время мы получаем очень много вопросов относительно общего карантина, нашей работы и обслуживания клиентов. Мы подготовили ответы о том, что хотят узнать чаще всего, и будем держать вас в курсе всех обновлений. Следите за нашими новостями и сообщениями в соцсетях.