Документы НАБУ
Колонка банкира
Владо, зроби діло і йди на канікули сміло
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
У червні-липні парламент ще має три тижні пленарних засідань, на яких можна ухвалювати важливі рішення для фінансової стабільності країни.
Новости НАБУ
«Всесвітній день заощаджень в Україні 2019» запрошує учасників!

Всесвітній день заощаджень в Україні – проект, з яким вже майже зріднилися банки-члени НАБУ та всі його учасники (цього року свято буде проведено ввосьме). З кожним роком цікавість до ВДЗУ зростає, а святкування набирає все масштабніших обертів.

Новости рынка
«Эксперт-рейтинг» подтвердил наивысший долгосрочный рейтинг UKRSIBBANK

10 сентября 2019 рейтинговое агентство «Эксперт-Рейтинг» подтвердило долгосрочный кредитный рейтинг UKRSIBBANK BNP Paribas Group на уровне uaААА по национальной украинской шкале, что означает высокий уровень кредитоспособности. Такая высокая оценка свидетельствует о надежности и стабильности банка.

"Кредобанк" працевлаштовує студентів та випускників вищих навчальних закладів
У вересні лави працівників «Кредобанку» поповнили 25 студентів з 6 вищих навчальних закладів Львова, які отримали своє перше місце праці завдяки спеціальний програмі "Абсольвент", що дає молодим людям шанс на старт банківської кар’єри вже четвертий рік поспіль.
Продукти «Кредобанку» відзначено нагородами Prostobank Awards
За  підсумками роботи у ІІ кварталі 2019 року продукти «Кредобанку» здобули триперших місця у премії ProstobankAwards– у номінації «Автокредити» з програмою «Доступний», у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На придбання нерухомості на вторинному ринку», а також у номінації «Депозити для бізнесу» з пропозицією «Стандарт on-line».