Інфографіка
Колонка банкира
Без паники: финансовая система готова к любым сценариям
Елена Коробкова, исполнительный директор НАБУ

Распространение коронавируса, бесспорно, уже стало вызовом мирового масштаба - по всему земному шару вводят ограничения по передвижению людей, отменяют спортивные соревнования и массовые мероприятия, кое-где даже запрещено выходить из собственного жилья без специального разрешения. На карантин закрываются целые страны. Под давлением этих мер мировые рынки охватила цепная реакция "распродаж" рискованных активов, в которые входят облигации развивающихся стран, включая украинские, и сырьевые товары.

Зміцнення гривні-2019: зрада чи перемога
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
Зміцнення гривні з 26-27 грн/дол. до 23,3-23,7 грн/дол. на кінець грудня 2019 року стало новим явищем для економіки України. Чому так сталося?
Не стріляйте собі в ногу, реформатори!
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
У парламенті зареєстрували законопроект, який дозволить затягувати процес банкрутства та зробить його максимально вигідним нечесному боржнику.
Новости НАБУ
До уваги клієнтів банківських установ!

НАБУ виконує обіцянки та зібрала консолідовану інформацію про роботу банків, їх офіційні сторінки та контактні номери колл-центрів.

Разом з цим, ми вкотре звертаємося до клієнтів банківських установ з проханням користуватись он-лайн послугами банків та утриматися від відвідування відділень банків!

НАБУ підтримує прийняття Парламентом законопроекту щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності

Сьогодні, 30.03.2020, Верховною Радою України прийнято за основу проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності», реєстр. № 2571-д від 30.03.2020р.

Новости рынка
Державний УКРГАЗБАНК під час карантину профінансував першу сотню підприємців за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
Державний УКРГАЗБАНК продовжує активно підтримувати український бізнес, а тому першим серед банків перетнув позначку у 100 позичальників у президентській програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі вже 105 підприємців отримали кредитів на суму 71,5 млн грн.
ТАСКОМБАНК відмінив щомісячну комісію за POS-термінали для непрацюючого бізнесу під час карантину

ТАСКОМБАНК тимчасово звільнив від сплати щомісячної комісії за користування POS-терміналами клієнтам МСБ, що були вимушені призупинити свою діяльність у період карантину.