Документы НАБУ
Колонка банкира
Судова практика vs відновлення кредитування?
Сергій Панов, голова Комітету з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів, член Ради НАБУ
Майже всі економісти говорять про те, що Україна поступово стає на ноги, а наша економіка починає набувати ознак стабільності. Інфляція та дефіцит бюджету – під контролем, інші макроекономічні показники – демонструють позитивну динаміку. Ствердні результати бачимо в банківській системі – темпи відновлення кредитування потроху зростають.
«СПЛІТ – це, в першу чергу, створення рівних умов»
Роман Шпек, голова Ради НАБУ

Новий 2019 рік розпочався в Україні з серйозними фінансовими очікуваннями. Кредити МВФ, укріплення гривні, відновлення банківських програм, розширення пропозицій на ринку…Про все про це і не тільки Maanimo поговорив з Романом Шпеком, головою ради Національної асоціації банків України (НАБУ).

Митниця та макрофінансова стабільність
Роман Шпек, голова Ради НАБУ

Реформа митниці передбачає виділення цієї служби як окремої установи зі складу Державної фіскальної служби. Чи вплине це на статки українців?

Новости НАБУ
НАБУ підписала Меморандум про співпрацю із Київським регіональним центром Національної академії правових наук України

Незалежна асоціація банків України (НАБУ) та Київський регіональний центр Національної академії правових наук підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво, що стане додатковим дієвим інструментом ефективного функціонування та розвитку банківської системи України.

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ: КРУГЛИЙ СТІЛ «ДОСТУПНЕ КРЕДИТУВАННЯ АГРОСЕКТОРУ: ГОЛОВНІ КРОКИ НАЗУСТРІЧ»

Дивіться в прямому ефірі дискусію за участі банків, Національного банку України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Світового банку та аграрних асоціацій. Модератор: Олена Коробкова, Виконавчий директор НАБУ.

НАБУ: Принципова позиція банку – запорука спільного захисту в питанні реєстрації податкових накладних

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як найбільший представник банківського співтовариства, послідовно відстоює позиції банків за різноманітними  питаннями, в тому числі і податковими.

Новости рынка
Дарить добро – просто: Банк Кредит Днепр и Украинская биржа благотворительности помогают ведущей детской клинике Украины
Банк Кредит Днепр провел ежегодный благотворительный аукцион среди сотрудников финучреждения, целью которого стал сбор средств на покупку медоборудования для Института педиатрии, акушерства и гинекологии (ИПАГ) в рамках совместного проекта с Украинской биржей благотворительности (ubb.org.ua).
ОТП Банк дарит машины

ОТП Банк и платежная система Visa объявляют о старте розыгрыша авто между клиентами банка. Акция продлится с 18 марта по 30 декабря 2019 года.