Анонс событий

Семінар «Огляд новин Ради МСБО. Аналіз річної фінансової звітності банків за 2018 рік. Окремі питання щодо обліку операцій банків. Останні зміни в нормативно-правових актах Національного банку України з бухгалтерського обліку»
Незалежна асоціація банків України, в якості інформаційного партнера «Тренінг Центр», Аудиторська фірма «Контракти-Аудит», запрошує прийняти участь у семінарі: "Огляд новин Ради МСБО. Аналіз річної фінансової звітності банків за 2018 рік. Окремі питання щодо обліку операцій банків. Останні зміни  в нормативно-правових актах Національного банку України з бухгалтерського обліку».
Чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України проводить чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку, яке відбудеться 25 березня 2019 року о 10.00, за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під`їзд, 3 поверх, офіс 96.

Спеціалізована конференція «Страхові рішення для українських банків – практичний погляд з Лондону»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з компанією AON http://www.aon.com (глобальний постачальник послуг у сфері управління ризиками, страховому та перестраховому посередництві) запрошує Вас відвідати спеціалізовану конференцію «Страхові рішення для українських банків – практичний погляд з Лондону».

Digital Transformation

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у форумі DigitalTransformation, яку організовує компанія 7EVENTGROUP за інформаційної підтримки НАБУ.

ІІ Судовий форум

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у ІІ Судовому форумі, який проводиться Асоціацією адвокатів України, за інформаційної підтримки НАБУ.

Презентація рейтингу «Фінансового здоров’я банків України»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати захід для презентації рейтингу «Фінансового здоров’я банків України», яка підготовлена Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки НАБУ та інтернет-видання «Апостроф».

IХ Міжнародна конференція «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у IХ Міжнародній конференції «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2019», яка проводиться компанією «Business-Format», за інформаційної підтримки НАБУ.

Семінар «Правове регулювання діяльності Наглядової ради в банках»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у семінарі «Правове регулювання діяльності Наглядової ради в банках», організованому Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ).

Український валютний форум

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в Українському валютному форумі,  організованому компанією BankOnline та фінансовим порталом Мінфін, партнером якого виступає НАБУ.

Чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку

Незалежна асоціація банків України проводить чергове засідання Комітету з питань оподаткування та обліку, яке відбудеться 22 лютого 2019 року о 10.00, за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під`їзд, 3 поверх, офіс 96.

Робоча зустріч з банками для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті.

Незалежна асоціація банків України організовує робочу зустріч з банками для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті.

LEGAL AGRI FORUM

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у LEGAL AGRI FORUM, який проводиться видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

Захід «Доказування в українських і англійських судах та в арбітражі: Як вигравати складні транскордонні справи»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у заході «Доказування в українських і англійських судах та в арбітражі: Як вигравати складні транскордонні справи», який проводиться юридичною фірмою «Sayenko Kharenko» за інформаційної підтримки НАБУ.
V LEGAL BANKING FORUM

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у V LEGAL BANKING FORUM, який проводиться видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

Робоча зустріч НБУ та банків для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті
Незалежна асоціація банків України організовує робочу зустріч Національного банку України та банків для обговорення питання опрацювання змін до Правил бухгалтерського обліку операцій з документарними акредитивами в національної валюті.
Робоча зустріч Клубу невеликих банків
Незалежна асоціація банків України в рамках роботи Клубу невеликих банків (далі - Клуб) запрошує Вас взяти участь у зустрічі керівників невеликих банків з керівництвом Національного банку України
Робоча зустріч, присвячена обговоренню питання впровадження GDPR
У п'ятницю, 25 січня, відбудеться робоча зустріч, присвячена обговоренню питань, пов'язаних із застосуванням / незастосуванням GDPR і впровадженням відповідних практик / технологій в українських банках (в порядку імплементації стандартів материнських груп, підготовки до імплементації в Україні європейських норм, надання послуг європейцям тощо).
Засідання Клубу головних бухгалтерів

17.01.2019 відбудеться засідання Клубу головних бухгалтерів на тему «Таксономія: міфи та реальність. Що очікує банки у 2019 році. Формат XBRL: перехід банків України на подання звітності за МСФЗ таксономією».

Робоча зустріч з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг на тему «Визначення граничного розміру виплат посереднику (у т.ч. банку) за укладання (лонгацію) договору страхування»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у робочій зустрічі з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг на тему «Визначення граничного розміру виплат посереднику (у т.ч. банку) за укладання (лонгацію) договору страхування».

Підсумкове засідання Комітету НАБУ з питань регуляторної політики та комплаєнс

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас прийняти участь у підсумковому засіданні Комітету НАБУ з питань регуляторної політики та комплаєнс, яке відбудеться 19 грудня 2018 року, початок о 16-00.

Круглий стіл з питань кібербезпеки

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Круглому столі з питань кібербезпеки, що організований Всеукраїнською асоціацією «Інформаційна безпека та інформаційні технології» , Університетом банківської справи  та 7event.group.

Практикум «Корпоративне управління у банках: політика винагород»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у практикумі «Корпоративне управління у банках: політика винагород», який відбудеться 18 грудня з 10:00 до 13:00 у конференц-залі НАБУ
Підсумкове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас прийняти участь у підсумковому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів