Анонс событий

Робоча зустріч з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг на тему «Визначення граничного розміру виплат посереднику (у т.ч. банку) за укладання (лонгацію) договору страхування»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у робочій зустрічі з керівництвом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг на тему «Визначення граничного розміру виплат посереднику (у т.ч. банку) за укладання (лонгацію) договору страхування».

Підсумкове засідання Комітету НАБУ з питань регуляторної політики та комплаєнс

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас прийняти участь у підсумковому засіданні Комітету НАБУ з питань регуляторної політики та комплаєнс, яке відбудеться 19 грудня 2018 року, початок о 16-00.

Круглий стіл з питань кібербезпеки

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у Круглому столі з питань кібербезпеки, що організований Всеукраїнською асоціацією «Інформаційна безпека та інформаційні технології» , Університетом банківської справи  та 7event.group.

Практикум «Корпоративне управління у банках: політика винагород»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у практикумі «Корпоративне управління у банках: політика винагород», який відбудеться 18 грудня з 10:00 до 13:00 у конференц-залі НАБУ
Підсумкове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас прийняти участь у підсумковому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Конференція UAFIN.TECH 2018

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у масштабному фінтех-івенті - конференції UAFIN.TECH 2018, організатором якої виступає Українська асоціація фінтех і інноваційних компаній. Захід відбудеться 6 грудня 2018 року на платформі Mercure Congress Centre (Київ, вул. В. Гетьмана 6).

Зустріч з НБУ та представниками хмарних провайдерів для вивчення досвіду у питаннях регулювання конфіденційності, збереження даних і процедур надання доступу 3-м сторонам
Зустріч відбудеться 05.12.2018 року о 10:00 у конференц-залі НАБУ за адресою:
вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 72, 3 під'їзд, поверх 3, офіс 96, м. Київ.

III Международный форум корпоративных директоров

Независимая ассоциация банков Украины (далее – НАБУ), как информационный партнер, приглашает Вас принять участие в III Международном форуме корпоративных директоров, организованном Профессиональной ассоциацией корпоративного управления (ПАКУ) и Международной финансовой корпорацией (IFC).

Круглий стіл "Банківські сертифікати: можливості використання та особливості (Законопроект №9034)"

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у круглому столі з обговорення можливостей використання та особливостей банківських сертифікатів, запровадження яких передбачене проектом Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансових інструментів банків" (реєстр. №9034 від 03.09.2018)

ІV Форум з конкурсного права
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у ІV Форумі з конкурсного права, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.
Практикум "Корпоративне управління у банках: план дій"

Незалежна асоціація банків України проводить практикум для співробітників банків «Корпоративне управління у банках: план дій», який проводитиме Оксана Параскева, експерт Проектного офісу «Підтримка реформ фінансового сектору в Україні» за підтримки ЄБРР.

КРУГЛИЙ СТІЛ "РЕГУЛЮВАННЯ НЕБАНКІВСЬКИХ ФІНАНСОВИХ РИНКІВ: МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД"
Дискусія за участі Першого заступника Голови Національного банку України Катерини Рожкової, Голови Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимура Хромаєва, та Народного Депутата Руслана Демчака, а також іноземних та українських експертів з небанківських фінансів
III Банковский Форум
Независимая ассоциация банков Украины совместно с Ассоциацией Банков Азербайджана приглашает Вас принять участие в III Банковском Форуме на тему «Безналичная экономика: переход от традиционного банковского дела к цифровому банковскому обслуживанию».
Intax Private Capital Forum

Независимая ассоциация банков Украины (далее – НАБУ) приглашает Вас принять участие в IntaxPrivateCapitalForum, которую организует компания Intax Group при информационной поддержке НАБУ.

III Конференція «Корпоративна безпека»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як медіапартнер заходу, інформує про проведенняIII Конференції «Корпоративна безпека», що організований Юридичною фірмою Sayenko Kharenko спільно з Американською торговою палатою в Україні та за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України.
Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Фондом ощадних кас Німеччини “Sparkasse” (далі – SBFIC), запрошує Вас відвідати Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту, який проводитиме тренер з Німеччини – Ірина Фрідеман.
Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту