Анонс событий

Осіння програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління запрошує Вас взяти участь у програмі професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор».
VІІІ Податковий форум

Інформуємо Вас про VІІІ Податковий форум, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

Засідання Клубу Головних Бухгалтерів, присвячений Дню бухгалтера

Незалежна асоціація банків України напередодні професійного свята - Дня бухгалтера, запрошує Вас відвідати засідання Клубу головних бухгалтерів, діючого при профільному Комітеті НАБУ з питань оподаткування та обліку, під назвою «Зустріч у колі друзів НАБУ».

Програма «Корпоративний секретар»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у черговій програмі «Корпоративний секретар», яку організовує Український інститут корпоративного управління при Професійній асоціації корпоративного управління (ПАКУ) у співпраці з Фондом державного майна, за інформаційної підтримки НАБУ.

Літня програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Панельна дискусія "Старт ринку землі: чи варто на першому етапі виставляти на продаж тільки державні землі?"
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у панельній дискусії на тему: "Старт ринку землі: чи варто на першому етапі виставляти на продаж тільки державні землі?», організатором якої є Громадська коаліція за скасування мораторію на землю.

Робоча зустріч щодо обговорення проекту Постанови КМУ «Питання функціонування електронної торгової системи з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність)»
Учасники заходу: представники Мінюсту, МЕРТу, ДП "СЕТАМ", ДП "Прозорро.Продажі", представники місії Світового банку, проекту "Право-Justice", НАБУ.
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) запрошує Вас взяти участь в Регіональній конференції «Кредитна звітність: інновації, інфраструктура, інклюзивність».
Регіональна конференція «Кредитна звітність: інновації, інфраструктура, інклюзивність».
Міжнародна Конференція InsuranceNextUA
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Українською Федерацією Убезпечення, компанією BankOnline запрошує Вас взяти участь у третій Міжнародній Конференції InsuranceNextUA – присвяченій інноваціям у страхуванні, перестрахуванні та суміжним екосистемам.
VII Міжнародний судово-правовий форум
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у VII Міжнародному судово-правовому форумі, який проводиться видавництвом «Юридична практика», за інформаційної підтримки НАБУ.
VII Міжнародний судово-правовий форум

«The 2nd annual Ukrainian banking day in London»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як організатор банківського блоку в рамках «The 2nd annual Ukrainian banking day in London», запрошує Вас взяти участь у зазначеному заході, який відбудеться 11 червня 2019 року у м. Лондон, Le Méridien Piccadilly.

VI Міжнародний форум корпоративних секретарів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) запрошує Вас взяти участь у VI Міжнародному форумі корпоративних секретарів, інформаційним партнером якого виступає НАБУ.

Круглий стіл "Ефективне банкрутство: створення та функціонування електронної торгової системи"
Учасники заходу: представники Мінюсту, МЕРТу, ДП "СЕТАМ", ДП "Прозорро.Продажі", представники місії Світового банку, проекту "Право-Justice", учасники ринку, практикуючі адвокати тощо.
IV Міжнародна Конференція «PAYMENTS 2020: цифрова трансформація платежів»

Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у IV Міжнародній Конференції «PAYMENTS 2020: цифрова трансформація платежів», яку організовує компанія BUSINESS-FORMAT і Журнал «ФУЭТЕ» за інформаційної підтримки НАБУ.

Семінар на тематику залучення співробітників, мотивації та розвитку талантів, кадрового резерву ключових показників ефективності (KPI), фінансових та нефінансових програм винагород

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у семінарі на тематику залучення співробітників, мотивації та розвитку талантів, кадрового резерву ключових показників ефективності (KPI), фінансових та нефінансових програм винагород.

Круглий стіл «Огляд ринку торговельного фінансування у 2018-му році»

Запрошуємо Вас відвідати зустріч в форматі Круглого столу для ознайомлення з презентацією результатів статистичного дослідження  «Огляд ринку торговельного фінансування у 2018-му році», яку презентує Національний банк України.