Анонс событий

XV Щорічна Конференція «Управління ризиками кредитування Credit|Risk|2020»

Незалежна асоціація банків України, як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у XV Щорічній Конференції «Управління ризиками кредитування Credit|Risk|2020», організатором якої є компанія «Extra consulting».

Онлайн-конференціїя «Що нового в сфері антикорупційного комплаєнс?»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у онлайн-конференції  «Що нового в сфері антикорупційного комплаєнс?», яку організовує Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) у співпраці з Українським інститутом корпоративного управління, за інформаційної підтримки НАБУ.

Круглий стіл: «Ефективні інструменти дистанційної взаємодії з контрагентами, автоматизація процесів KYC/AML»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) в якості інформаційного партнера запрошує Банки взяти участь у Круглому столі, який проводиться спільно з компанією YouControl.
Відеоконференція з НКЦПФР та НБУ з питання обговорення поточних справ для впровадження вимог для подання фінансової звітності на основі таксономії в форматі XBRL
Відеоконференція з НКЦПФР та НБУ з питання  обговорення
Вебінар Life After Lockdown

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про проведення 07 травня 2020 року з 11.00 до 13.00 год. цікавого вебінару Life After Lockdown щодо економічних наслідків пандемії та її впливу на реструктуризації та банкрутства по світу від АО «Арцінгер».

Відеоконференція-презентація інформаційної платформи для споживачів фінансових послуг “ЛІГА.Money”

Незалежна асоціація банків України спільно з «Лігамедіа» та Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» запрошує Вас взяти участь у відкритій відеоконференції-презентації інформаційної платформи для споживачів фінансових послуг “ЛІГА.Money”.

Спецкурс для адвокатів банківського сектора
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) додатково до листа вих. № 6674-06/03 від 06.03.2020інформує Вас про проведення 28-29 квітня 2020 року в м. Києві Спецкурсу для адвокатів банківського сектора, що організовується освітньою платформою «Legal High School» за інформаційної підтримки НАБУ. Спецкурс акредитовано на 8 та 14 залікових балів підвищення кваліфікації НААУ залежно від адвокатського стажу.
Спецкурс для адвокатів банківського сектора

Відеоконференція НАБУ з Національним банком України
НАБУ звернулась до Національного банку України з пропозицією провести відеоконференцію щодо обговорення важливих питань, пов`язаних з набранням чинності Закону «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», зокрема щодо відсутності нормативних документів НБУ, необхідних банкам для виконання Закону, в т.ч. що стосуються віддаленої ідентифікації.
V Форум по банкротству і реструктуризації

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про проведення 22 квітня 2020 року V Форуму по банкротству і реструктуризації, що організовується  видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

Вебінар FinUpdate 2020

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як партнер серії вебінарів для фінансової спільноти FinUpdate 2020, організованих порталом Минфин & Finance.ua, запрошує Вас приєднатися до першого заходу, який відбудеться 16 квітня 2020 року з 11:30 до 14:00 та буде присвячений змінам ландшафту платіжного ринку протягом останніх двох місяців.

VII міжнародний податковий форум
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з видавництвом «Юридична практика» запрошує Вас взяти участь у VII міжнародному податковому форумі.
Програма «Корпоративний секретар»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у черговій програмі «Корпоративний секретар», яку організовує Український інститут корпоративного управління при Професійній асоціації корпоративного управління (ПАКУ) у співпраці з Фондом державного майна, за інформаційної підтримки НАБУ.  .
Програма «Корпоративний секретар»
VIII Щорічна Конференція «Управління операційними ризиками Op|Risk|2020»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь в VIII Щорічній Конференції «Управління операційними ризиками Op|Risk|2020», організатором якої є компанія «Extra consulting».

Програма «Корпоративний секретар»

ІI Форум з митного права та міжнародної торгівлі

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з Асоціацією правників України (далі – АПУ) запрошує Вас взяти участь у ІIФорумі з митного права та міжнародної торгівлі.

Конференція «OpenEcoPay2020: Відкрита екосистема цифрових платежів»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у конференції «OpenEcoPay2020: Відкрита екосистема цифрових платежів», яка відбудеться 11 березня 2020 року в бізнес-центрі SENATOR (вул. Московська 2/32).