Анонс событий

II Banking&Compliance 2021 A2B Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) як інформаційний партнер «II Banking&Compliance 2021 A2B Forum» (далі – Форум), який проводиться Асоціацією адвокатів України 6 серпня 2021р. з 9:00 до 17:30 у м. Київ, запрошує Вас долучитися до заходу онлайн.

Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з  поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Презентація стартапу Icorn
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяту участь в презентації стартапу Icorn, яку НАБУ організовує в рамках доручення Прем'єр-міністра України. Онлайн захід відбудеться 27 квітня 2021 року о 12:00 (на платформі zoom).
Чергове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), що відбудеться 23 квітня 2021 р. об 11-00 год. (онлайн, в форматі Zoom-конференції).
ІІ онлайн-марафон на тему: «Реструктуризація & банкрутство»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує про проведення у період з 12 по 16 квітня 2021 року ІІ онлайн-марафону на тему: «Реструктуризація & банкрутство», який організовується Громадською радою при Міністерстві юстиції України за інформаційної підтримки НАБУ.
Запрошуємо Вас взяти участь у першій з серії робочих онлайн зустрічей банків та розробників банківського програмного забезпечення з Національним банком (далі – НБУ) щодо стосовно запровадження в Україні міжнародного стандарту обміну платіжними повідомленнями ISO 20022 (далі – ISO 20022) відповідно до проекту «Розвиток платіжної інфраструктури України».
ІІ онлайн-марафон на тему: «Реструктуризація & банкрутство»
Круглий стіл «ISDA – 4 літери, які можуть запустити український ринок деривативів»
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у круглому столі «ISDA – 4 літери, які можуть запустити український ринок деривативів», який організовано USAID/FST спільно з Незалежною асоціацією банків України (НАБУ), Європейською бізнес асоціацією (ЄБА) та Американською Торговельною Палатою в Україні (АСС).
ІІ онлайн-марафон на тему: «Реструктуризація & банкрутство»
ХІ Конференція «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2021»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує про проведення 30 березня 2021 року ХІ Конференції «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2021», що організовується компанією «Business-Format» за інформаційної підтримки НАБУ.

ІІ онлайн-марафон на тему: «Реструктуризація & банкрутство»
Круглий стіл «ЖІНКИ В БІЗНЕСІ - НЕЗАДІЯНИЙ РИНОК ДЛЯ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ: Успішний досвід тих, хто досяг успіху»

Незалежна асоціація банків України інформує Вас про проведення Круглого столу «ЖІНКИ В БІЗНЕСІ - НЕЗАДІЯНИЙ РИНОК ДЛЯ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ: Успішний досвід тих, хто досяг успіху», що організовує Міжнародна фінансова корпорація (IFC).