Анонс событий

V Форум по банкротству і реструктуризації

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про проведення 22 квітня 2020 року V Форуму по банкротству і реструктуризації, що організовується  видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

VII міжнародний податковий форум
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з видавництвом «Юридична практика» запрошує Вас взяти участь у VII міжнародному податковому форумі.
Програма «Корпоративний секретар»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у черговій програмі «Корпоративний секретар», яку організовує Український інститут корпоративного управління при Професійній асоціації корпоративного управління (ПАКУ) у співпраці з Фондом державного майна, за інформаційної підтримки НАБУ.  .
Програма «Корпоративний секретар»
VIII Щорічна Конференція «Управління операційними ризиками Op|Risk|2020»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь в VIII Щорічній Конференції «Управління операційними ризиками Op|Risk|2020», організатором якої є компанія «Extra consulting».

Програма «Корпоративний секретар»

ІI Форум з митного права та міжнародної торгівлі

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з Асоціацією правників України (далі – АПУ) запрошує Вас взяти участь у ІIФорумі з митного права та міжнародної торгівлі.

Конференція «OpenEcoPay2020: Відкрита екосистема цифрових платежів»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у конференції «OpenEcoPay2020: Відкрита екосистема цифрових платежів», яка відбудеться 11 березня 2020 року в бізнес-центрі SENATOR (вул. Московська 2/32).

Фінтех конференція «FinAdTech Kyiv 2020»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у великій фінтех конференції «FinAdTech Kyiv 2020», що організована фінансовою партнерською мережею Leadgid та відбудеться 4 березня 2020 року на платформі готелю Hilton Kyiv (бул. Тараса Шевченка, 30).

Конференція «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ, ІННОВАЦІЇ 2020»
Останні законодавчі новації у сфері управління проблемною заборгованістю, інновації та нові технології у сфері протидії кредитному шахрайству, покращення кредитного скорингу і управління стресовими активами, практичні кейси від провідних банків та ділова гра «Цифрова трансформація служби Collection», - ці та інші питання будуть розглянуті 03 березня 2020 року в рамках Х Ювілейної Конференції «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ, ІННОВАЦІЇ 2020», яку проводить компанія «Business-Format» за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (НАБУ).
Практикум «Новий порядок складання фінансової звітності на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) як інформаційний партнер запрошує Вас взяти участь у Практикумі «Новий порядок складання фінансової звітності на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ», що організований ПАКУ за підтримки НКЦПФР та Проектного офісу з підтримки реформи фінансового сектору.

Cемінар на тему: Захист членів органів управління (менеджменту, наглядової ради та інших органів) банку від майнової відповідальності за допомогою інструментів D&O страхування
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує представників членів Асоціації до участі у семінарах від компанії «CMS Ukraine», що будуть проводитись 13 та 20 лютого 2020 року в офісі НАБУ.
Cемінар на тему: Як досягти пропорційності нагляду з боку НБУ та інших органів влади – способи та методи законного захисту інтересів банків, акціонерів та вкладників на міжнародному рівні

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує представників членів Асоціації до участі у семінарах від компанії «CMS Ukraine», що будуть проводитись 13 та 20 лютого 2020 року в офісі НАБУ.

Круглий стіл «Розвиток фінансового сектору: політика регулятора та спільне подолання глобальних проблем»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Українським Інститутом майбутнього (далі – УІМ) організовує проведення аналітичного публічного заходу: круглого столу «Розвиток фінансового сектору: політика регулятора та спільне подолання глобальних проблем»
5 лютого 2020 року відбудеться VI Legal Banking Forum
Незалежна асоціація банків України як інформаційний партнер VI Legal Banking Forum, організованому «Юридичною практикою» та  «Фінансовим клубом» запрошує представників банків, небанківських фінансових установ, юридичних фірм та бізнесу до участі у цьому заході
Круглий стіл «Облік операцій лізингу»

28 січня 2020р. о 12-00 Комітет з питань оподаткування та обліку Незалежної асоціації банків України за участю представників асоціації лізингодавців та ЕВА, проводить круглий стіл присвячений обговоренню питань єдиного підходу до обліку операцій лізингу.

Засідання Круглого столу, присвячене обговоренню єдиного підходу до обліку операцій лізингу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас прийняти участь в засіданні Круглого столу, присвяченому обговоренню єдиного підходу до обліку операцій лізингу.

Курс-інтенсив «Робота з проблемною заборгованістю»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про можливість стати слухачами курсу-інтенсиву «Робота з проблемною заборгованістю» Школи банківського та фінансового права, який акредитовано на 6 залікових балів Національною асоціацією адвокатів України!
Курс-інтенсив «Робота з проблемною заборгованістю»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про можливість стати слухачами курсу-інтенсиву «Робота з проблемною заборгованістю» Школи банківського та фінансового права, який акредитовано на 6 залікових балів Національною асоціацією адвокатів України!

Засідання Клубу Головних Бухгалтерів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати засідання Клубу головних бухгалтерів (далі – КГБ), яке на прохання банків- членів буде присвячене розгляду практичних питань подання фінансової звітності на основі таксономії за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі, які виникають при впровадженні вимог частини 5 статті 12 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».