Анонс событий

Виртуальный круглый стол «The Next Generation Tech для финансовой индустрии»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь в віртуальному круглому столі «The Next Generation Tech для фінансової індустрії», організованому Amazon Web Services (AWS) за інформаційної підтримки НАБУ. Захід триватиме два дні 26 та 27 травня 2021 року.
Обсуждение с Национальным банком Украины вопросов, связанных с представлением финансовой отчетности, составленной на основе таксономии финансовой отчетности по международным стандартам в едином электронном формате и Постановлением НБУ № 39
Обговорення з Національним банком України питань, пов’язаних з  поданням фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі та Постановою НБУ № 39
VII Ukrainian Antitrust Forum
НАБУ, як інформаційний партнер, запрошує до участі у VII Ukrainian Antitrust Forum. Ukrainian Antitrust Forum газета «Юридична практика» разом із партнерами організовує вже всьоме. Представники національного конкурентного відомства, провідних юридичних компаній, великих українських підприємств і суддівського корпусу обговорять найактуальніші питання економічної конкуренції та окреслять подальші перспективи галузі. Долучайтеся!
Виртуальный круглый стол «The Next Generation Tech для финансовой индустрии»
Семинар «Новые правила, возможности и риски обновленной редакции закона О финансовом лизинге»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у семінарі «Нові правила, можливості та ризики оновленої редакції закону Про фінансовий лізинг», організованому Асоціацією лізингодавців України, який відбудеться 13 травня 2021 року з 15:00 до 18:00 в форматі ONLINE.