Банкрутство

Проект Концепції щодо запровадження в Україні спрощеного режиму неплатоспроможності
Проект Концепції передбачає застосування спрощеного режиму неплатоспроможності до всіх мікро- та малих підприємств, підприємств з нульовими активами за ініціативою боржників та за умови встановлення господарським судом факту відсутності в їх діях ознак шахрайства або доведення до банкрутства. А також застосування спрощеної ліквідації відсутніх боржників (які більше року не подають податкову звітність, не здійснюють підприємницької діяльності та відсутні за місцем реєстрації) за заявою органу державної податкової служби, в адміністративному порядку шляхом покладення відповідних повноважень на Державний орган з питань банкрутства.
Проект змін до Кодексу України з процедур банкрутства
Проект змін до Кодексу України з процедур банкрутства щодо: повноважень Комітету кредиторів, прав поточних кредиторів, статусу/винагороди/прав та обов'язків арбітражного керуючого, дії мораторію, скорочення сроку за який  боржник-фіз. особа подає декларацію про майновий стан, тощо.