Проєкт постанови Правління НБУ “Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку” (Постанова № 89), яким передбачено внесення змін до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України"
Проєкт постанови Правління Національного банку України “Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку” (Постанова № 89), яким передбачено внесення змін до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України та Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України"
Постанова Правління НБУ від 20.08.2020 № 123 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку» (далі – Постанова НБУ № 123)
Постанова Правління НБУ від 20.08.2020 № 123 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку» (далі – Постанова НБУ  123)
Проект Постанови НБУ “Про затвердження Змін до Інструкції про порядок відображення в бухгалтерському обліку банками України поточних і відстрочених податкових активів та податкових зобов'язань”
ПП НБУ про внесення змін до Плану рахунків бухобліку банків України та Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України в частині вдосконалення обліку готівки банків під час взаємодії з інкасаторськими компаніями...
Проєкт постанови Правління Національного банку України про внесення змін до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України та Інструкції про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України в частині вдосконалення обліку готівки банків під час взаємодії з інкасаторськими компаніями, обліку процентних доходів і процентних витрат за коштами на вимогу та строковими вкладами (депозитами).
Проект Концепції поетапного переходу банківської системи на застосування Міжнародних стандартів фінансової звітності як норм прямої дії.
Проект Постанови Правління Національного банку України “Про деякі питання застосування нормативно-правових актів Національного банку України”

Проект рішення Правління НБУ "Про схвалення Методичних рекомендацій щодо відображення в бухгалтерському обліку операцій репо в банках України"