Кредобанк сокращает операционное время в отделениях до 16:00 в связи с карантином

Дорогі клієнти, ми турбуємось про ваше здоров’я і здоров’я наших працівників. Нам важливо дотримуватись рекомендованих правил поведінки у період карантину, тому вдаємось до скорочення годин робити відділень банку з метою запобігання розповсюдженню вірусу COVID-19.

Відтак, з 19 березня робота відділень з обслуговування клієнтів Кредобанку проводиться з 10:00 до 16:30.

Час роботи каси та проведення безготівкових переказів у відділені — з 10:00 до 16:00.

Виконання безготівкових переказів клієнтів, які надійшли до банку через дистанційні канали обслуговування здійснюються з 9:00 до 18:50.

Також зауважимо, що проведення дезінфекції та провітрювання приміщення здійснюється двічі у день протягом роботи відділення.

Нагадуємо, відділення банку надають повний перелік послуг. Обмеження щодо одночасної кількості перебування клієнтів у відділені - до 5 та до 10 осіб, в залежності від типу відділення. Звертаємо вашу увагу на можливість користуватись дистанційними сервісами: онлайн-банкінг (AndroidiOSвебверсія), платіжний портал, зокрема для оплати комунальних послуг та iFobs для підприємців.

Читайте також про роботу Кредобанку у період дії карантину.

Зауважимо, що у зв’язку із рішенням Генерального Консульства Республіка Польща умісті Львів щодо обмеження прийому громадян від 17 березня 2020 року, відділення Кредобанку припиняють надання послуг щодо здійснення оплати сервісного збору за послуги Пункту Прийому Візових Анкет до Польщі (ППВА).