Состав комитета

Єрмаков Сергій Олександрович

Голова комітету

Голова Правління АТ "Укрексімбанк"

Сергій ЄРМАКОВ народився 29 червня 1981 року в м. Київ.

Закінчив Національний аграрний університет (диплом із відзнакою), напрям підготовки "Економіка і підприємництво", кваліфікація – бакалавр із фінансів, 2001 рік, і Національний аграрний університет (диплом із відзнакою), спеціальність "фінанси", кваліфікація – магістр із фінансів.

Із червня 2001 року по листопад 2002 року працював в акціонерному товаристві "Український інноваційний банк" (УКРІНБАНК) – фахівець, старший фахівець відділу чеків і грошових переказів Управління платіжних систем і чеків. Із листопада 2002 року по січень 2005 року – ЗАТ "Альфа-Банк" – старший спеціаліст, провідний спеціаліст відділу готівково-грошових операцій Управління роздрібного бізнесу, аналітик Відділу банківських технологій, провідний спеціаліст відділу пластикових карток Управління роздрібного бізнесу. З лютого по липень 2005 року – ЗАТ "Внєшторгбанк (Україна)" – головний економіст відділу роздрібного бізнесу. З грудня 2005-го по квітень 2006 року – ТОВ "ІНФІНІТІ ГРУП" – заступник генерального директора.

Із квітня 2006 року по жовтень 2016 – публічне акціонерне товариство "Альфа-Банк" – начальник відділу запуску точок продаж Управління продаж та запуску дистрибуції; начальник Управління дистрибуції споживчого кредитування; радник з питань споживчого кредитування; керівник групи аналізу діяльності роздрібного бізнесу та споживчого кредитування; заступник начальника Управління управлінської звітності; начальник Управління аналізу та підтримки діяльності корпоративного бізнесу, РБ, ПК, МСБ Департаменту планування, фінансового аналізу та звітності, заступник директора Департаменту планування, фінансового аналізу та звітності; директор Департаменту планування та фінансового аналізу; заступник фінансового директора; директор зі стратегії; Віце-президент.

Із листопада 2016 року по серпень 2018 року працював у публічному акціонерному товаристві "Укрсоцбанк" – фінансовий директор, член Правління. З жовтня по грудень 2017 року – ТОВ Група "ТАС" – радник Голови Ради Директорів. З грудня 2017 року по жовтень 2019 року – акціонерне товариство "Таскомбанк" – заступник Голови Правління. З 1 квітня 2020 року – призначений членом правління АТ "Укрексімбанк", з 12.10.2021 – виконує обов'язки Голови Правління АТ "Укрексімбанк" шляхом суміщення посад на строк до вступу на посаду Голови Правління АТ "Укрексімбанк";

Із 04.04.2022 призначений Головою Правління АТ "Укрексімбанк", працює на цій посаді по цей час.

Косточкина Елена Анатольевна
Координатор Комитета

Елена имеет 13-летний опыт работы в банковской сфере и 8-летний опыт работы во внешнем аудите. С 2004 по 2012 год работала в аудиторской фирме «РСМ Апик» ведущим бухгалтером-экспертом в области национального и международного аудита, выполняя аудиторские проверки за всеми важнейшими циклами банковской деятельности. С 1996 по 2004 год занимала должность бухгалтера финансового департамента банка «Креди Лионе Украина». С 1994 по 1996 год работала бухгалтером банка «Оболонь». До 1994 года занималась научной деятельностью в учреждении, подчиненном Институту кибернетики им. Глушкова.

Елена окончила Львовский торгово-экономический институт по специальности «Организация механизированной обработки экономической информации», Коммерческий Университет Менеджмента по специальности «Банковское дело» и Международный Институт Менеджмента, имеет сертификат мини-MBA «Программа развития управленческого персонала».
Барабанова Наталья Эдуардовна
Начальник Управления налогового учета АО «Райффайзен Банк Аваль»
Біленчук Олена Василівна
Заступник директора Департаменту податкового обліку АТ КБ "ПРИВАТБАНК"