UKRSIBBANK підписав меморандум про співпрацю з університетом імені Тараса Шевченка

У березні 2023 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group підписав з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка меморандум про співпрацю та став партнером-роботодавцем.

Підписання меморандуму відкриває перед організаціями нові додаткові форми соціального партнерства. Банк зможе пропонувати ідеї щодо вдосконалення підготовки фахівців, які тільки починають навчатися, ділитися знаннями та експертизою зі студентами про тонкощі працевлаштування та роботи у міжнародній компанії та вимоги до вмінь та навичок майбутніх працівників. Водночас, Університет зможе змістовно удосконалити навчальні дисципліни, отримувати зворотний зв'язок про результати працевлаштування їхніх випускників тощо.

«Співробітництво КНУ й UKRSIBBANK BNP Paribas Group в напрямах розвитку кар’єрного потенціалу молоді активізувалося від початку 2023 року. Експерти фінансової установи вже долучилися до освітнього інтенсиву для викладачів «KNU Teach Week 4» у січні, а також кар’єрного онлайн-фестивалю для студентів «JOB EXPO» у березні.», - зазначається на сайті Університету.

«Спільна, систематична й різностороння робота над розвитком компетенцій як здобувачів, так і освітян є не просто можливістю, а й необхідністю для нашої країни задля її відбудови й подальшого розвитку», – зазначив Роман Куриленко, керівник відділу сприяння та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка.

«Корпоративна соціальна відповідальність є однією з головних засад в роботіBNP Paribas Group. Робота з молоддю, і тим паче зі студентами університету імені Тараса Шевченка, одного з провідних університетів України, є для нас і великою відповідальністю і привілеєм», - прокоментувала подію Олеся Ільєнко,начальниця управління підбору персоналу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.