Активи пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн. грн.

Активи недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн грн. З початку 2017 року фонд наростив активи на 12%, що стало можливим завдяки постійним внескам від вкладників фонду та зростанню кількості нових учасників фонду на 6%. Вже 31 180 людей зберігають свої пенсійні накопичення у фонді «ОТП Пенсія»

Наразі фонд «ОТП Пенсія» входить у ТОП-3 найбільших за активами відкритих пенсійних фондів в Україні та посідає 5 місце за кількістю учасників серед таких фондів.

«Ще один важливий рубіж пройдено. Ми активно працювали над зростанням активів фонду – стимулювали внески та переведення з інших фондів, підвищували ефективність інвестицій, залучали нових учасників – і за останні 3 роки нам вдалося наростити активи фонду «ОТП Пенсія» в 4 рази. Ми віримо, що пенсія – особиста справа кожного, і тільки приватні пенсійні накопичення можуть забезпечити гідний рівень життя», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».

Внески у недержавний пенсійний фонд можуть здійснювати як фізичні особи, так і підприємства на користь своїх працівників. Пенсійні кошти інвестуються у надійні фінансові інструменти з метою їхнього примноження і захисту від інфляції. По досягненню пенсійного віку фонд здійснює пенсійні виплати своїм учасникам.

Дізнатися більше про недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія», а також укласти пенсійний контракт можна у відділеннях ОТП Банку по всій Україні.

Додаткова інформація на сайті www.otppension.com.ua та за телефоном 044 492 34 69.