Альфа-Банк Україна підвищив кешбек у півтора разу за розрахунки кредитними картками

Банк нараховує в 1,5 разу більше кешбеку в програмі лояльності Cash'U CLUB за умови розрахунку кредитними картками.

Цифровий банк Sense SuperApp у вересні отримав чергове оновлення. Клієнти, що поновили свій Sense або вперше його встановили, отримуватимуть в 1,5 разу більше кешбеку для кредиток та нової картки кредитно-дебетової Caméléon, ніж для звичайних дебетових карток (не стосується категорій з максимальним кешбеком в 10% і категорії «Продукти»).

Нагадаємо, в додатку Sense клієнти можуть відкрити кредитну цифрову карту Red або нещодавно анонсовану банком картку Caméléon, єдину на ринку з нескінченним пільговим періодом.

Також з оновленням банк переглянув деякі категорії. Категорія «Подорожі» трансформувалася в «Готелі» і «Авіаквитки»; «Виномаркети» і «Кондитерські» вийшли з «Продуктів» і стали окремими категоріями; «Ігри та додатки» (цифрові додатки, ігри, книги, онлайн-фільми, музика) виокремлені з «Розваг»; з'явилися нові категорії: «Квіти» та «Хімчистки».

Вибрати категорії кешбеку клієнти можуть на початку кожного місяця в розділі Cash'U CLUB в додатку Sense SuperApp. Також за розрахунки гаджетом через Apple Pay / Google Pay банк гарантовано нараховує 0,5% кешбеку.