Альфа-Банк Україна представив оновлений мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine

У перші весняні дні відбувся запуск нового мобільного банкінгу Альфа-Банку Україна. Alfa-Mobile Ukraine вже знаходиться у відкритому доступі на App Store і Google Play та порівняно з попереднім додатком має низку можливостей та переваг, про які просили користувачі:
  • Вхід за відбитком пальця. Використання біометрії значно економить час і підвищує рівень захищеності користувача. Опція TouchID (Finger print) доступна для смартфонів з операційною системою Android 6.0 і iOS 7 і вище (моделі iPhone 5s і вище).
  • Прогресивний дизайн програми, в якому враховані аспекти поведінки користувача: одна кнопка на всі типи переказів, структуроване меню без будь-чого зайвого.
  • Новий Alfa-Mobile Ukraine реалізований на потужній технічній платформі з можливістю швидко еволюціонувати. Завдяки цьому оновлення будуть випускатися відповідно до вимог користувачів з регулярною періодичністю;
У новому Alfa-Mobile Ukraine користувачам стануть корисні: безкоштовні миттєві перекази на картки Альфа-Банку Україна; сервіс накопичень «Дохідний сейф» (до 10% річних додаткового доходу з миттєвим доступом до коштів у будь-який час доби), зручні drag'n'drop-перекази, миттєві перекази коштів між картками будь-яких банків України без реєстрації з можливістю сфотографувати картку відправника і одержувача або зчитати дані за допомогою NFC; карта відділень і банкоматів з гео-локацією та доповненою реальністю об'єднаної мережі відділень Альфа-Банку і Укрсоцбанку та ін.

У найближчих релізах, згідно з пріоритетами, які встановлюються клієнтами, будуть реалізовані зручні перекази між картками за номером мобільного телефону, швидке зняття коштів з прибуткового сейфа за відбитком пальця, шаблони регулярних платежів, оплата комунальних послуг, інтернету, ТБ та іншої дистрибуції.

«У 2017 рік ми зайшли з концепцією Mobile-first. Власний новий мобільний банкінг - душа і серце цієї концепції, а команда Alfa-Digital, яка виконала додаток - мозок. Наше основне завдання - створити для наших клієнтів максимально зручний та комфортний мобільний сервіс - кращий на ринку України», - розповідає Максим Патрін, Віце-президент, голова електронного бізнесу Альфа-Банку Україна.

Встановити новий Alfa-Mobile Ukraine легко:
  • Зайти на домашню сторінку https://alfabank.ua/mb зі смартфона
  • або
  • самостійно знайти Alfa-Mobile Ukraine на iTunes або Google Play.
  • Відсканувати QR-код:
qrcode_alfa

Впізнати новий Alfa-Mobile Ukraine просто – за логотипом у вишиванковій стилістиці.

logo_alfa

Для реєстрації:
  • Єдиний логін/пароль і для попередньої версії, і для нового Alfa-Mobile Ukraine, і для інтернет-сервісу My Alfa-Bank.
  • Для нових клієнтів - реєстрація безпосередньо в мобільному додатку.
Новий Alfa-Mobile Ukraine - це по-справжньому новий додаток, орієнтований тільки на український ринок.

Попередній додаток Alfa Mobile перестав оновлюватися для клієнтів Альфа-Банку Україна з 1 березня 2017, однак продовжить працювати в звичайному режимі до кінця липня 2017.

Більше про новий Alfa-Mobile Ukraine тут: http://bit.ly/2msk3GX

Stay online.