Анонс подій

Онлайн зустріч присвячена темі запровадження в банківській діяльності технологій машинного навчання та штучного інтелекту.

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в онлайн зустрічі, присвяченій темі запровадження в банківській діяльності технологій машинного навчання та штучного інтелекту.

Круглий стіл: «Проблемні питання взаємодії банківських установ і приватних виконавців та шляхи їх вирішення»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує банки до участі у круглому столі, котрий проводиться спільно з Асоціацією приватних виконавців України, на тему: «Проблемні питання взаємодії банківських установ і приватних виконавців та шляхи їх вирішення», що відбудеться 23 лютого 2021 року (11.00 – 13.00 год.) в форматі онлайн-конференції Zoom.

Форум правників VІI Legal Banking Forum та Церемонія нагородження «Банки року - 2021»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує про проведення 10 лютого 2021 року форуму правників VІI Legal Banking Forum та Церемонії нагородження «Банки року - 2021», що організовується видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.
Круглий стіл "Індивідуальні Накопичувальні і Пенсійні Рахунки: Довгі гроші для економіки"

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас приєднатися до круглого столу "Індивідуальні Накопичувальні і Пенсійні Рахунки: Довгі гроші для економіки", що організовується НАБУ, ПАРД та Українською Біржею.