Анонс подій

Загальні збори членів НАБУ
19 грудня відбудуться Загальні збори членів НАБУ, в якому незмінно прийматимуть участь керівники всіх банків, які є членами НАБУ, та керівники установ-партнерів Асоціації.
Семінар «Вдосконалення системи управління ризиками банку – нові регуляторні вимоги та практика їх впровадження»

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) спільно з KPMG запрошує Вас взяти участь у семінарі на тему «Вдосконалення системи управління ризиками банку – нові регуляторні вимоги та практика їх впровадження».

Прем’єрна презентація інструмента, покликаного допомагати банкам у розрахунку резервів за МСФЗ 9 (портфельна оцінка)

Асоціація «Незалежна асоціація банків України», в якості інформаційного партнера заходу, інформує Вас про проведення компанією «Делойт» прем’єрної презентації інструмента, покликаного допомагати банкам у розрахунку резервів за МСФЗ 9 (портфельна оцінка).

Воркшоп з кібербезпеки
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Міжнародною Фінансовою корпорацією при Світовому банку (IFC) запрошує Вас взяти участь у черговому спільному заході НАБУ та IFC - воркшопі з кібербезпеки, який відбудеться 12 грудня  2017 року о 09:00 в офісі НАБУ (вул. Велика Васильківська, 72, під`їзд 3, поверх 3, офіс 96).
II Міжнародний форум корпоративних директорів

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) і Міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC запрошує Вас взяти участь у II Міжнародному форумі корпоративних директорів.

Форум «Управління NPL»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати 4-денну серію заходів на тему: «Управління NPL», які організовуються в рамках Центру навчання НАБУ спільно з міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC.
ІІІ Форум з конкурсного права

Повідомляємо Вам про ІІІ Форум з конкурсного права, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

Тренінг на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ»
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) запрошує банкірів взяти участь у тренінгу на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ», які НАБУ проведе за підтримки фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse та MSB School.
Тренінг на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ»
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у тренінгу на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ», який НАБУ проведе за підтримки MSB School та фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse.
Український форум агробізнесу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) як партнер Strategy Council запрошує Вас прийняти участь в Українському форумі агробізнесу (далі - Форум), який відбудеться 14 листопада 2017 з 09.30 до 18.00 (реєстрація розпочинається о 8:30) в готелі Hilton Kyiv (м.Київ, бульв. Тараса Шевченка, 30).

Круглий стіл на тему: «Публічність акціонерних товариств: новий зміст, нові перспективи» (обговорення законопроекту №5592-д)
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) спільно з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку запрошує Вас взяти участь у круглому столі на тему «Публічність акціонерних товариств: новий зміст, нові перспективи» (обговорення законопроекту №5592-д).
Тренінг на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ»

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ), продовжуючи серію заходів щодо обліку діяльності МСБ, запрошує Вас взяти участь у черговому тренінгу на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ», який НАБУ проведе у м. Дніпро за підтримки фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse та MSB School.

Круглий стіл у м. Чернігів, присвячений питанням реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців
Повідомляємо Вам про проведення круглого столу у м. Чернігів, присвяченого питанням реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців, які, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводяться Асоціацією правників України спільно з Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Міністерством юстиції України.
Родинне свято завершальний та наймаштабніший івент серед заходів, які проходять в рамках проекту "Всесвітній день заощаджень в Україні"

Запрошуємо Вас відвідати святкування «Всесвітнього дня заощаджень в Україні – 2017», яке цього року проходитиме у форматі масштабного родинного свята.

Круглий стіл у м. Хмельницькому, присвячений питанням реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців

Повідомляємо Вам про проведення круглого столу у м. Хмельницькому, присвяченого питанням реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців, які, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводяться Асоціацією правників України спільно з Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Міністерством юстиції України.

Круглий стіл щодо реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватний виконавців у Дніпрі
У четвер, 31 серпня, у Дніпрі відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню питань реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців. Організатори Асоціація правників України спільно з Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Міністерством юстиції України
Круглий стіл щодо реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватний виконавців у Львові
У вівторок, 29 серпня, у Львові відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню питань реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців. Організатори Асоціація правників України спільно з Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Міністерством юстиції України