Анонс подій

II Banking&Compliance 2021 A2B Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) як інформаційний партнер «II Banking&Compliance 2021 A2B Forum» (далі – Форум), який проводиться Асоціацією адвокатів України 6 серпня 2021р. з 9:00 до 17:30 у м. Київ, запрошує Вас долучитися до заходу онлайн.

Віртуальний круглий стіл «The Next Generation Tech для фінансової індустрії»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь в віртуальному круглому столі «The Next Generation Tech для фінансової індустрії», організованому Amazon Web Services (AWS) за інформаційної підтримки НАБУ. Захід триватиме два дні 26 та 27 травня 2021 року.
Обговорення з Національним банком України питань, пов’язаних з поданням фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі та Постановою НБУ № 39
Обговорення з Національним банком України питань, пов’язаних з  поданням фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі та Постановою НБУ № 39
VII Ukrainian Antitrust Forum
НАБУ, як інформаційний партнер, запрошує до участі у VII Ukrainian Antitrust Forum. Ukrainian Antitrust Forum газета «Юридична практика» разом із партнерами організовує вже всьоме. Представники національного конкурентного відомства, провідних юридичних компаній, великих українських підприємств і суддівського корпусу обговорять найактуальніші питання економічної конкуренції та окреслять подальші перспективи галузі. Долучайтеся!
Віртуальний круглий стіл «The Next Generation Tech для фінансової індустрії»