Анонс подій

III Міжнародний форум корпоративних директорів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у III Міжнародному форумі корпоративних директорів, організованому Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).

ІV Форум з конкурсного права
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у ІV Форумі з конкурсного права, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.
III Банківський Форум
Незалежна асоціація банків України спільно з Асоціацією Банків Азербайджану запрошує Вас взяти участь у III Банківському Форумі на тему «Безготівкова економіка: перехід від традиційної банківської справи до цифрового банківського обслуговування».
Intax Private Capital Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у Intax Private Capital Forum, яку організовує компанія Intax Group за інформаційної підтримки НАБУ.

III Конференція «Корпоративна безпека»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як медіапартнер заходу, інформує про проведенняIII Конференції «Корпоративна безпека», що організований Юридичною фірмою Sayenko Kharenko спільно з Американською торговою палатою в Україні та за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України.
Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Фондом ощадних кас Німеччини “Sparkasse” (далі – SBFIC), запрошує Вас відвідати Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту, який проводитиме тренер з Німеччини – Ірина Фрідеман.
Workshop для співробітників банків з ризик-менеджменту
Ознайомча зустріч на тему: "Підходи, які використовують спеціалісти НКЦПФР у процесі аналізу договорів про операції з цінними паперами"
Засідання Digital Club
22.06.2018 о 16.00 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під'їзд, 3 поверх, офіс 96 відбудеться засідання Digital Club.