Анонс подій

Конференція «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ, ІННОВАЦІЇ 2020»
Останні законодавчі новації у сфері управління проблемною заборгованістю, інновації та нові технології у сфері протидії кредитному шахрайству, покращення кредитного скорингу і управління стресовими активами, практичні кейси від провідних банків та ділова гра «Цифрова трансформація служби Collection», - ці та інші питання будуть розглянуті 03 березня 2020 року в рамках Х Ювілейної Конференції «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ ЗАБОРГОВАНІСТЮ, ІННОВАЦІЇ 2020», яку проводить компанія «Business-Format» за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (НАБУ).
5 лютого 2020 року відбудеться VI Legal Banking Forum
Незалежна асоціація банків України як інформаційний партнер VI Legal Banking Forum, організованому «Юридичною практикою» та  «Фінансовим клубом» запрошує представників банків, небанківських фінансових установ, юридичних фірм та бізнесу до участі у цьому заході
Круглий стіл «Облік операцій лізингу»

28 січня 2020р. о 12-00 Комітет з питань оподаткування та обліку Незалежної асоціації банків України за участю представників асоціації лізингодавців та ЕВА, проводить круглий стіл присвячений обговоренню питань єдиного підходу до обліку операцій лізингу.

Засідання Круглого столу, присвячене обговоренню єдиного підходу до обліку операцій лізингу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас прийняти участь в засіданні Круглого столу, присвяченому обговоренню єдиного підходу до обліку операцій лізингу.

Курс-інтенсив «Робота з проблемною заборгованістю»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про можливість стати слухачами курсу-інтенсиву «Робота з проблемною заборгованістю» Школи банківського та фінансового права, який акредитовано на 6 залікових балів Національною асоціацією адвокатів України!
Курс-інтенсив «Робота з проблемною заборгованістю»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про можливість стати слухачами курсу-інтенсиву «Робота з проблемною заборгованістю» Школи банківського та фінансового права, який акредитовано на 6 залікових балів Національною асоціацією адвокатів України!

Засідання Клубу Головних Бухгалтерів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати засідання Клубу головних бухгалтерів (далі – КГБ), яке на прохання банків- членів буде присвячене розгляду практичних питань подання фінансової звітності на основі таксономії за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі, які виникають при впровадженні вимог частини 5 статті 12 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

ІV Міжнародний форум корпоративних директорів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у ІV Міжнародному форумі корпоративних директорів, організованому Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).

Захист дипломних робіт студентів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) у рамах співпраці з  Київським національним торговельно-економічним університетом (далі - КНТЕУ), щорічно забезпечує на базі НАБУ захист дипломних робіт студентів зазначеного ВУЗу.

V Форум з конкурсного права

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), інформує Вас про V Форум з конкурсного права, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.

Податковий Форум Tax&Business Talks

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), в якості інформаційного партнера, спільно з Асоціацією адвокатів України запрошує Вас взяти участь у Податковому Форумі Tax&Business Talks.

VI Всеукраїнська конференція з кримінального права та процесу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), інформує Вас про VI Всеукраїнську конференцію з кримінального права та процесу, який проводиться Асоціацією правників України за інформаційної підтримки НАБУ.

Робоча зустрічі з ініціаторами внесення змін та розробниками законодавчих ініціатив щодо внесення змін в Кодекс України з процедур банкрутства
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у робочій зустрічі з ініціаторами внесення змін та розробниками законодавчих ініціатив щодо внесення змін в Кодекс України з процедур банкрутства.
Панельна дискусія на тему: «Обговорення ключових новацій проекту змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо окремих питань регулювання банківської діяльності»

НАБУ запрошує банки до участі 1 листопада 2019 р. в панельній дискусії на тему: «Обговорення ключових новацій проекту змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо окремих питань регулювання банківської діяльності».

Форум «Attractive Ukraine: Checkpoint 2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти
участь у масштабному заході, спрямованому на обговорення та генерацію
реальних кроків по відновленню кредитування в Україні – Форум «Attractive
Ukraine: Checkpoint 2019».

Осіння програма професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор»
Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління запрошує Вас взяти участь у програмі професійного вдосконалення членів наглядових рад «Корпоративний директор».
XIII Щорічний форум з корпоративного права

Інформуємо Вас про XIII Щорічний форум з корпоративного права, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

VІІ Щорічний форум юрисконсультів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), запрошує Вас взяти участь у VІІ Щорічному форумі юрисконсультів, який проводиться видавництвом «Юридична практика», за інформаційної підтримки НАБУ.

VIII Щорічна Конференція «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ), як інформаційний партнер заходу, запрошує Вас взяти участь у VIII Щорічний Конференції «Управління ринковими ризиками та ризиком ліквідності Market|Risk|2019», яку організовує компанія «Екстра Консалтинг».