Анонс подій

Онлайн-семінар щодо факторингу як інструмента торгового фінансування
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в онлайн-семінарі щодо факторингу як інструмента торгового фінансування, організованому FCI та Європейським банком реконструкції та розвитку за підтримки НАБУ для українських фінансових установ.
Онлайн-семінар щодо факторингу як інструмента торгового фінансування

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в онлайн-семінарі щодо факторингу як інструмента торгового фінансування, організованому FCI та Європейським банком реконструкції та розвитку за підтримки НАБУ для українських фінансових установ.

Онлайн-заході "Як можна покращити ставлення споживачів до банківського ринку?"
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в онлайн-заході «Як можна покращити ставлення споживачів до банківського ринку?», який проводиться спільно з Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній.
Міжнародний Бізнес-Форум «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ І БАНКРУТСТВО – 2020»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у Міжнародному Бізнес-Форумі «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ І БАНКРУТСТВО – 2020», інформаційним партнером якого виступає НАБУ.

Онлайн-конференція, присвячена новому продукту "Репо з контролем ризиків"

Незалежна асоціація банків України спільно з Професійною асоціацією учасників ринків капіталу та деривативів та ПАТ "Розрахунковий центр" (далі – РЦ) запрошує Вас до участі в онлайн-конференції, присвяченій новому продукту "Репо з контролем ризиків".

Круглий стіл на тему «Сприяння іпотечному кредитуванню та доступу до кредитів для малих фермерів після відкриття ринку землі»

За підтримки Програми ЄС та Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» та у співпраці з уповноваженими державними органами Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у неофіційному круглому столі на тему «Сприяння іпотечному кредитуванню та доступу до кредитів для малих фермерів після відкриття ринку землі», що відбудеться о 14:00 22 вересня 2020 року онлайн.

V International Compliance Forum

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує Вас про проведення 16 вересня 2020 року «V InternationalComplianceForum», що організовується видавництвом «Юридична практика» за інформаційної підтримки НАБУ.

Український Бізнес Форум 2020
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь в Українському Бізнес Форумі 2020, інформаційним партнером якого виступає НАБУ.
Чергове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), яке відбудеться 14 вересня 2020 р. о 10-00 (онлайн, в форматі Zoom-конференції).

Конференція ДП «СЕТАМ» на тему: «Поточний стан ринку реалізації арештованого майна та шляхи його розвитку»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує представників банків-членів НАБУ до участі у Конференції ДП «СЕТАМ» на тему: «Поточний стан ринку реалізації арештованого майна та шляхи його розвитку», що відбудеться в м. Києві 04 вересня 2020 року, початок о 08:00 год.
VІII Міжнародний судово-правовий форум відбудеться 5‒6 серпня 2020 року
Незалежна асоціація банків України (НАБУ), в рамках інформаційного партнерства з видавництвом «Юридична практика», запрошує до участі у VIII Міжнародному судово-правовому форумі, що відбудеться 5-6 серпня 2020 року.
Онлайн-конференція «Корпоративний секретар: лайфхаки в роботі під час карантину»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у онлайн-конференції «Корпоративний секретар: лайфхаки в роботі під час карантину», яку організовує Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ), за інформаційної підтримки НАБУ.
XV Щорічна Конференція «Управління ризиками кредитування Credit|Risk|2020»

Незалежна асоціація банків України, як інформаційний партнер, запрошує Вас взяти участь у XV Щорічній Конференції «Управління ризиками кредитування Credit|Risk|2020», організатором якої є компанія «Extra consulting».