Анонс подій

Засідання робочої групи "Фінансовий моніторинг" Комітету з питань регуляторної політики та комплаєнс
Зустріч буде присвячено обговоренню проекту Закону "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення"
IV LEGAL BANKING FORUM

Повідомляємо Вам про IV LEGAL BANKING FORUM, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться видавництвом «Юридична практика».

Зустріч-презентація комерційної моделі використання Bank ID
Незалежна асоціація банків України спільно з Національним банком України у продовження спільної роботи над впровадженням проекту Bank ID запрошує відвідати зустріч-презентацію комерційної моделі використання Bank ID, яка відбудеться 26 січня 2018 року о 16:00 в офісі НАБУ (вул. Велика Васильківська, 72, під`їзд 3, поверх 3, офіс 96).
Круглий стіл "Комерційне кредитування муніципалітетів"

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC, Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні запрошує Вас взяти участь у круглому столі на тему «Комерційне кредитування муніципалітетів».

Круглий стіл відбудеться 25 січня 2018 року о 10:00 у конференц-залі НАБУ (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, під’їзд 3, поверх 3, офіс 96).

Робоча нарада із представниками BRDO
19 січня о 15-00 в офісі НАБУ відбудеться нарада із представниками BRDO щодо обговорення законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об'єктів незавершеного будівництва та майбутніх об'єктів нерухомості», реєстр. № 7084
Круглий стіл «Чому товарним ринкам потрібні нові фінансові інструменти та як захистити їх учасників»

17 січня 2018 року о 13.30 в Інформаційному агентстві  «Укрінформ» (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, 2-й поверх) відбудеться засідання  круглого столу «Чому товарним ринкам потрібні нові фінансові інструменти та як захистити їх учасників» (обговорення законопроекту №7055). У фокусі дискусії – перехід від спотового до ф’ючерсного ринку, вплив деривативів на валютний та товарний ринки, інструменти захисту учасників ринків капіталу.

Засідання Digital-Club
Засідання Digital-Club відбудеться 16 січня  2018 року о 16:00 в офісі НАБУ (вул. Велика Васильківська, 72, під`їзд 3, поверх 3, офіс 96).
Святкове засідання Клубу головних бухгалтерів

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) за доброю традицією напередодні старого Нового Року запрошує Вас прийняти участь у святковому засіданні Клубу головних бухгалтерів (далі – КГБ), присвяченого загальним питанням обліку та статистичної звітності в 2018 році.

Робоча нарада щодо обговорення законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об'єктів незавершеного будівництва та майбутніх об'єктів нерухомості»
Робоча нарада щодо обговорення законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об'єктів незавершеного будівництва та майбутніх об'єктів нерухомості», реєстр. № 7084

Дата - 04.01. о 15-00.
Засідання Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення

Зазначене засідання відбудеться 21 грудня 2017 року об 11.00 год. в приміщенні Держфінмоніторингу (м. Київ, вул. Білоруська, 24).

Загальні збори членів НАБУ
19 грудня відбудуться Загальні збори членів НАБУ, в якому незмінно прийматимуть участь керівники всіх банків, які є членами НАБУ, та керівники установ-партнерів Асоціації.
Семінар «Вдосконалення системи управління ризиками банку – нові регуляторні вимоги та практика їх впровадження»

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) спільно з KPMG запрошує Вас взяти участь у семінарі на тему «Вдосконалення системи управління ризиками банку – нові регуляторні вимоги та практика їх впровадження».

Прем’єрна презентація інструмента, покликаного допомагати банкам у розрахунку резервів за МСФЗ 9 (портфельна оцінка)

Асоціація «Незалежна асоціація банків України», в якості інформаційного партнера заходу, інформує Вас про проведення компанією «Делойт» прем’єрної презентації інструмента, покликаного допомагати банкам у розрахунку резервів за МСФЗ 9 (портфельна оцінка).

Воркшоп з кібербезпеки
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) спільно з Міжнародною Фінансовою корпорацією при Світовому банку (IFC) запрошує Вас взяти участь у черговому спільному заході НАБУ та IFC - воркшопі з кібербезпеки, який відбудеться 12 грудня  2017 року о 09:00 в офісі НАБУ (вул. Велика Васильківська, 72, під`їзд 3, поверх 3, офіс 96).
II Міжнародний форум корпоративних директорів

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) спільно з Професійною асоціацією корпоративного управління (ПАКУ) і Міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC запрошує Вас взяти участь у II Міжнародному форумі корпоративних директорів.

Форум «Управління NPL»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати 4-денну серію заходів на тему: «Управління NPL», які організовуються в рамках Центру навчання НАБУ спільно з міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC.
ІІІ Форум з конкурсного права

Повідомляємо Вам про ІІІ Форум з конкурсного права, який, за інформаційної підтримки Незалежної асоціації банків України (далі – НАБУ), проводиться Асоціацією правників України.

Тренінг на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ»
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) запрошує банкірів взяти участь у тренінгу на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ», які НАБУ проведе за підтримки фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse та MSB School.
Тренінг на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ»
Асоціація «Незалежна асоціація банків України» (далі – НАБУ) запрошує Вас взяти участь у тренінгу на тему «Особливості обліку та аналіз діяльності МСБ», який НАБУ проведе за підтримки MSB School та фонду ощадних кас Німеччини Sparkasse.
Український форум агробізнесу

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) як партнер Strategy Council запрошує Вас прийняти участь в Українському форумі агробізнесу (далі - Форум), який відбудеться 14 листопада 2017 з 09.30 до 18.00 (реєстрація розпочинається о 8:30) в готелі Hilton Kyiv (м.Київ, бульв. Тараса Шевченка, 30).