Анонс подій

Семінар «Нові правила, можливості та ризики оновленої редакції закону Про фінансовий лізинг»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у семінарі «Нові правила, можливості та ризики оновленої редакції закону Про фінансовий лізинг», організованому Асоціацією лізингодавців України, який відбудеться 13 травня 2021 року з 15:00 до 18:00 в форматі ONLINE.
Онлайн-конференція з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб з приводу обговорення актуальних питань в роботі з Фондом
Запрошуємо Вас 28 квітня 2021 року о 11.00 на онлайн-конференцію з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб з приводу обговорення актуальних питань в роботі з Фондом:
Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з  поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Презентація стартапу Icorn
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяту участь в презентації стартапу Icorn, яку НАБУ організовує в рамках доручення Прем'єр-міністра України. Онлайн захід відбудеться 27 квітня 2021 року о 12:00 (на платформі zoom).
Чергове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), що відбудеться 23 квітня 2021 р. об 11-00 год. (онлайн, в форматі Zoom-конференції).
ІІ онлайн-марафон на тему: «Реструктуризація & банкрутство»
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) інформує про проведення у період з 12 по 16 квітня 2021 року ІІ онлайн-марафону на тему: «Реструктуризація & банкрутство», який організовується Громадською радою при Міністерстві юстиції України за інформаційної підтримки НАБУ.
Запрошуємо Вас взяти участь у першій з серії робочих онлайн зустрічей банків та розробників банківського програмного забезпечення з Національним банком (далі – НБУ) щодо стосовно запровадження в Україні міжнародного стандарту обміну платіжними повідомленнями ISO 20022 (далі – ISO 20022) відповідно до проекту «Розвиток платіжної інфраструктури України».