Анонс подій

Віртуальний круглий стіл «The Next Generation Tech для фінансової індустрії»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь в віртуальному круглому столі «The Next Generation Tech для фінансової індустрії», організованому Amazon Web Services (AWS) за інформаційної підтримки НАБУ. Захід триватиме два дні 26 та 27 травня 2021 року.
Обговорення з Національним банком України питань, пов’язаних з поданням фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі та Постановою НБУ № 39
Обговорення з Національним банком України питань, пов’язаних з  поданням фінансової звітності, складеної на основі таксономії фінансової звітності за міжнародними стандартами в єдиному електронному форматі та Постановою НБУ № 39
VII Ukrainian Antitrust Forum
НАБУ, як інформаційний партнер, запрошує до участі у VII Ukrainian Antitrust Forum. Ukrainian Antitrust Forum газета «Юридична практика» разом із партнерами організовує вже всьоме. Представники національного конкурентного відомства, провідних юридичних компаній, великих українських підприємств і суддівського корпусу обговорять найактуальніші питання економічної конкуренції та окреслять подальші перспективи галузі. Долучайтеся!
Віртуальний круглий стіл «The Next Generation Tech для фінансової індустрії»
Семінар «Нові правила, можливості та ризики оновленої редакції закону Про фінансовий лізинг»
Незалежна асоціація банків України запрошує Вас взяти участь у семінарі «Нові правила, можливості та ризики оновленої редакції закону Про фінансовий лізинг», організованому Асоціацією лізингодавців України, який відбудеться 13 травня 2021 року з 15:00 до 18:00 в форматі ONLINE.
Онлайн-конференція з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб з приводу обговорення актуальних питань в роботі з Фондом
Запрошуємо Вас 28 квітня 2021 року о 11.00 на онлайн-конференцію з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб з приводу обговорення актуальних питань в роботі з Фондом:
Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Обговорення с ДПСУ питань, пов’язаних з  поданням єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб
Презентація стартапу Icorn
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас взяту участь в презентації стартапу Icorn, яку НАБУ організовує в рамках доручення Прем'єр-міністра України. Онлайн захід відбудеться 27 квітня 2021 року о 12:00 (на платформі zoom).
Чергове засідання Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас до участі в черговому засіданні Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів (далі – Комітет), що відбудеться 23 квітня 2021 р. об 11-00 год. (онлайн, в форматі Zoom-конференції).