ATTRACTIVE UKRAINE: CHECKPOINT 2019

Відновлення кредитування та ринок землі – питання, які викликають великий інтерес з боку бізнесу та суспільства. Інвестиційна привабливість – чого потребує Україна?  Ці та інші питання будуть обговорюватись на Форумі ATTRACTIVEUKRAINE: CHECKPOINT 2019, який організовує Незалежна асоціація банків України (НАБУ).

Захід побудований навколо питання перезавантаження кредитування,  інвестицій, розвитку бізнесу. Ми плануємо подискутувати на теми щодо підвищення інвестиційної привабливості України,  потенціалу ринку землі. Серед напрямків для обговорення – сильні та слабкі сторони України; зміни, на які чекають міжнародні інвестори; урядова стратегія та багато іншого. Ми запросили в якості спікерів керівників профільних державних органів, Уряду, бізнесу та банківських установ.

Запрошуємо представників фінансового сектору та великого бізнесу приєднатися до дискусії.

Форум відбудеться 31 жовтня  2019 року о 10.00 (початок реєстрації з 09.30) за адресою IQ Business Center, м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15,  2 поверх, Q conference room. Якщо Ви бажаєте прийняти участь, просимо заповнити форму для учасників https://forms.gle/qWHtwkAWJyJCg2ux8 або надіслати свої контакти на пошту v.snitsarenko@nabu.org.ua

Попередня реєстрація є обов’язковою, Ваша участь у заході буде підтверджена окремим повідомленням.

До зустрічі на Форумі!