Банк Кредит Дніпро і Група компаній «Техноторг» пропонують аграріям вигідні кредити на купівлю техніки провідних українських та імпортних брендів

Банк Кредит Дніпро і найбільша українська Група компаній із реалізації агротехніки «Техноторг» запускають партнерську програму кредитування сільгоспвиробників. У рамках цієї програми аграрії зможуть отримати вигідне фінансування на купівлю вітчизняної або імпортної техніки зі ставкою від 5,6% річних, можливістю сезонної відстрочки до 10 місяців і терміном до 60 місяців

Клієнтами Групи компаній «Техноторг» є понад 20 000 суб’єктів господарювання по всій Україні. За оцінками Групи, її частка становить близько 35% у цьому сегменті ринку.

«Майже 20-річний досвід роботи на ринку дозволяє нам максимально розуміти потреби клієнтів і надавати їм широкий вибір техніки відповідно до індивідуальних можливостей кожного покупця. Ми працюємо з понад 70 постачальниками як української, так і імпортної техніки, – зазначає виконавчий директор Групи компаній «Техноторг» Юрій Калюжний. – При розробці партнерських програм із Банком Кредит Дніпро ми повною мірою врахували побажання наших клієнтів і створили дійсно вигідний продукт, який дозволить аграріям якісно і доступно оновити власний парк техніки».

Банкіри зазначають, що потенціал українських сільськогосподарських земель більший, ніж використовується зараз, і підвищення врожайності безпосередньо залежить від якості техніки.

«Якщо обробка українських угідь буде здійснюватися, наприклад, як у Європі, яка не має такої якості земель, то потенційно наша країна зможе не просто бути серед лідерів з експорту агропродукції. За обсягами експорту деяких сільськогосподарських культур Україна змагатиметься сама з собою, – сказав Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – І ми впевнені, що це стане можливим, коли всі учасники процесу консолідуються навколо цієї ідеї. Йдеться і про реформу ринку землі, і про держпрограми підтримки фермерських господарств, і про безпосередньо банківське кредитування. Наприклад, наш банк постійно шукає можливості, щоб зробити агрофінансування максимально доступним, і подібні партнерські проекти – одне з таких ефективних рішень. Із початку поточного року ми почали реалізацію понад десятка партнерських програм кредитування на купівлю агротехніки. І для нас важливо, що серед наших партнерів є Група компаній «Техноторг» – одна з найбільших і найавторитетніших у країні».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).
У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У 2017 році відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях  "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".