Банк Кредит Дніпро і компанія «Агро-Темп» пропонують українським фермерам вигідні умови кредитування на купівлю сучасної агротехніки

Банк Кредит Дніпро спільно з компанією «Агро-Темп» – українським дилером провідних світових брендів агротехніки – розробив партнерську програму кредитування на купівлю всіх видів техніки. Партнери пропонують клієнтам одні з найбільш вигідних і комфортних умов фінансування фермерів на банківському ринку країни зі ставками від 11,3% річних, терміном до 5 років, оперативним прийняттям рішення протягом 5-7 днів і можливістю відстрочки виплати тіла кредиту до 10 місяців у році

«Ми продовжуємо розвивати, покращувати і спрощувати програми фінансування для одного зі стратегічних клієнтських сегментів нашого банку – агровиробників. Розвиток таких партнерських програм дозволяє знаходити спільні компромісні рішення і створювати дійсно вигідні та гнучкі умови щодо наших кредитних продуктів, – сказав Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Так, наприклад, у рамках спільної програми фінансування банку і компанії «Агро-Темп» агровиробники зможуть модернізувати власний парк агротехніки й обладнання, отримавши кредит за дуже демократичними відсотковими ставками і на гнучких умовах оформлення та погашення. Сьогодні це одна з найвигідніших кредитних пропозицій на фінансовому ринку країни».

Кредит видається під заставу техніки, процентна ставка залежить від терміну, наявності та суми авансового платежу, без витрат на нотаріальне оформлення застави. Отже, протягом всього декількох днів агровиробник без серйозних витрат може якісно удосконалити власний бізнес.

«Звичайно, для нас дуже важливо знаходити найоптимальніші шляхи зниження фінансового навантаження клієнтів. Із Банком Кредит Дніпро ми представляємо ринку дійсно якісну програму, завдяки якій агровиробники зможуть налагоджувати виробничий процес, використовуючи високоякісне обладнання і техніку, і відповідно збільшуючи обороти і покращуючи якість ведення бізнесу, при цьому в рази знижуючи витрати. Все це прямо впливає на зростання доходів фермерських господарств, а завдяки гнучким умовам нашої кредитної програми матеріальне навантаження на агровиробника в результаті буде мінімальним», – сказав Сергій Легостаєв, директор компанії «Агро-Темп».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес" .