Банк Кредит Дніпро і MasterCard пропонують опинитися у світі великого кіно – на Каннському кінофестивалі

У власників преміальних карт MasterCard від Банку Кредит Дніпро є можливість виграти триденну подорож на двох на одну з найбільш красивих, стильних і очікуваних культурних подій року – 70-й Каннський кінофестиваль. Щоб узяти участь у розіграші, необхідно якомога частіше здійснювати покупки в торговельній мережі та Інтернеті за допомогою карт. Що більше безготівкових розрахунків картами MasterCard Platinum і MasterCard World Elite, то більше шансів відвідати одну з найголовніших кіноподій року, яка збирає всю світову еліту

Головні призи акції – це авіапереліт Київ–Ніцца–Київ, трансфер від аеропорту до готелю в Каннах, проживання в готелі від 4*, квитки на кінопокази фестивалю та інші розважальні заходи.

«Уже не перший рік наші партнери – платіжна система MasterCard – проводять чудову акцію з розкішними сюрпризами «Опинитися у світі великого кіно – безцінно!». За звичайні розрахунки своїми преміальними картками наші клієнти отримують можливість не тільки відвідати один із найяскравіших івентів світу, а й насолодитися красою чудесного французького курорту – Лазурового узбережжя, – сказала Тетяна Надточій, начальник управління розробки і впровадження продуктів Банку Кредит Дніпро. – Ми будемо дуже раді, якщо клієнти нашого банку зможуть перемогти і ми побачимо їх серед світових зірок кіно, музики, політики й бізнесу».

Зазначимо, що за умовами учасникам необхідно до кінця акції – 25 квітня 2017 року – зберігати оригінали чеків.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".