Банк Кредит Дніпро і великий дистриб’ютор агротехніки «Агро-груп» пропонують українським фермерам програми кредитування від 1,8% річних

Банк Кредит Дніпро та офіційний дилер одного з провідних інноваційних виробників агротехніки Versatile в Одеській, Черкаській, Вінницькій, Полтавській і Кіровоградській областях «Агро-груп» пропонують українським фермерам одні з найвигідніших пропозицій на ринку агрокредитування. Ставки фінансування в гривні під купівлю сільськогосподарської техніки – від 1,8% річних, при цьому у клієнтів є можливість сезонної відстрочки виплати по кредиту до 10 місяців у році.

«Ми надаємо агровиробникам одні з найкращих пропозицій на ринку з купівлі якісної канадської техніки Versatile, визнаної у 56 країнах світу. Завдяки інноваційним рішенням і технологіям цей бренд на світовому ринку сільськогосподарської техніки не просто не поступається провідним виробникам, але і є одним із найдемократичніших у частині цінової політики, – розповів Михайло Сидорчук, директор «Агро-груп». – А у наших клієнтів незалежно від розміру їхнього бізнесу до того ж є хороша нагода отримати недороге підйомне фінансування для купівлі агротехніки у рамках спеціальних кредитних програм із Банком Кредит Дніпро».

Кредит можна оформити на строк до 5 років під заставу техніки, яка купується. У банку зазначають, що це одна з найвигідніших партнерських програм фінансування фермерів.

«Процентні ставки у гривні за такими кредитами за умови 50-відсоткового першого внеску складають від 1,8% річних. Для кредитного ринку це одні з найвигідніших умов для позичальників. Це дозволяє аграріям вигідно, без серйозних бюджетних витрат розвивати виробництво, підвищуючи врожайність за рахунок сучасних технологій обробки землі, – сказав Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Працюючи у цій сфері, ми бачимо, що український АПК може розвиватися ще активніше, і тому постійно намагаємося поліпшувати умови кредитування для представників головної експортної галузі країни».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях  "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес"