Банк Кредит Дніпро представляє лінійку ефективних фінансових продуктів для агробізнесу на міжнародній виставці «АгроКомплекс 2017»

Банк Кредит Дніпро бере участь у міжнародній виставці ефективних рішень для агробізнесу «АгроКомплекс 2017», яка проходить із 31 жовтня до 2 листопада 2017 року в київському виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». У заході беруть участь близько 450 компаній із 20 країн світу. У програмі спеціалізовані експозиції, присвячені агротехніці й обладнанню, логістиці, рослинництву, агрохімії, управлінню технологічними процесами, фінансовим і страховим послугам.

Банк Кредит Дніпро – активний учасник банківської панелі, презентуючи лінійку ефективних фінансових інструментів і кредитних продуктів, адаптованих під потреби агробізнесу.

«Агросектор є сьогодні одним з ключових драйверів розвитку економіки. Він постійно залучає фінансові ресурси для ефективного ведення та модернізації бізнесу, генерує прибуток і якісно обслуговує свій кредитний портфель. Закономірно, що цей напрямок перебуває в пріоритеті бізнес-стратегії нашого банку, – говорить Євген Хуриленко, начальник управління розвитку продажів у агробізнесі Банку Кредит Дніпро. – Ми пропонуємо клієнтам одні з найкращих на ринку умови цільового фінансування, розвиваємо близько 20 партнерських проектів із провідними дистриб’юторами сільгосптехніки, почали системну співпрацю з авторитетними міжнародними фінансовими організаціями IFC та USAID, чий високий рівень міжнародної експертизи дає додаткові конкурентні переваги в роботі з існуючими і потенційними партнерами. Якісний сервіс, різноманітні варіанти фінансування, розвинена партнерська мережа з дилерами агротехніки, яка охоплює всі ключові сільськогосподарські регіони України, дозволяє нам надавати сільгоспвиробникам одні з найвигідніших умов кредитування на ринку».

Банкір зазначив, що участь у міжнародній виставці «АгроКомплекс 2017» корисна для банку з точки зору кращого розуміння актуальних потреб клієнтів агробізнесу, нарощування клієнтської бази, вибудовування тривалих відносини з клієнтами і партнерами, реалізації запланованих проектів і створення нових можливостей, які стануть відчутною підтримкою успішного розвитку аграріями свого бізнесу.

Детальніше з програмою виставки можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».