Банк Кредит Дніпро приєднався до всеукраїнської благодійної акції «Шкільний портфелик»

Співробітники Банку Кредит Дніпро другий рік поспіль стали активними учасниками благодійного проекту «Шкільний портфелик» фонду «Карітас України», спрямованого на забезпечення підопічних фонду необхідним шкільним канцелярським приладдям напередодні нового навчального року. Вже майже 20 років школярі з малозабезпечених, багатодітних і кризових сімей отримують зусиллями фонду і його партнерів шкільне спорядження, позитивні емоції і реальну турботу напередодні старту нового важливого та хвилюючого етапу в їхньому житті. Підтримати ініціативу можуть усі бажаючі – або самостійно зібравши шкільний портфель і приладдя для дитини й передавши їх у фонд, або ж перерахувавши кошти на рахунок організації для подальшої закупівлі всього необхідного для навчання.

«Минулорічний вдалий дебют Банку Кредит Дніпро в якості партнера проекту довів: ініціатива варта того, щоб стати доброю традицією, – говорить Тетяна Ярошенко, директор із корпоративних комунікацій Банку Кредит Дніпро. – Цього року ще більше небайдужих колег долучилися до того, щоб дітлахи відчули атмосферу свята напередодні нового навчального року. Впевнені, що спільними зусиллями наших співробітників, партнерів та клієнтів коло добродійників буде збільшуватися й надалі. Адже добро, якщо ним щиро ділитися, лише примножується і повертається сторицею».

У 2018 році проект фонду «Карітас України» «Шкільний портфелик» підтримали десятки національних і регіональних компаній. Усе зібране канцелярське приладдя у яскравих портфелях буде передано понад 2000 школярам по всій Україні.

Усі охочі можуть підтримати соціальні ініціативи фонду, ознайомившись із їх переліком на офіційному сайті або ж звернувшись до регіональних представництв організації по всій Україні.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».