Банк Кредит Дніпро пропонує компаніям газового сектора оформити гарантії балансування газу

Банк Кредит Дніпро пропонує компаніям, що мають ліцензію на постачання природного газу на користь оператора газотранспортної системи «Укртрансгаз», скористатися вигідною пропозицією – гарантіями балансування газу. Сума гарантії залежить від поточних потреб клієнта. Пропозиція формується на підставі чітких і вигідних тарифів і не передбачає будь-яких прихованих комісій. Для оформлення гарантії компанії необхідно надати стандартний пакет документів, грошове забезпечення в обсязі 20% від суми гарантії та поручительство власника.

«Наш банк продовжує розширювати перелік вигідних пропозицій для корпоративних клієнтів, пропонуючи зокрема й галузеві продукти та послуги. Так, улітку ми вийшли до клієнтів із беззаставними тендерними гарантіями, а сьогодні пропонуємо партнерам, що працюють у газовому секторі, скористатися нашим новим спеціальним продуктом, – каже Віталій Палюра, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Ми розробили його прицільно для цього сегмента, розуміючи, що підхід до розробки та впровадження продуктів з урахуванням специфіки тієї чи іншої галузі затребуваний корпоративними клієнтами. Важливість фінансової підтримки газотрейдерів складно переоцінити, адже це, по суті, питання енергетичної безпеки країни. Впевнені, що наш досвід дозволить партнерам вирішити їхні бізнес-завдання і стати ще успішнішими».

Перші угоди з видачі «газових» гарантій пройшли успішно, у планах банку – наростити портфель до 200 млн грн.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро отримав номінацію «Європейське партнерство» і став єдиним банком з українським капіталом, який визнано однією з найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи в 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» у номінації «Кращий універсальний банк».

У травні 2016 року відповідно до щорічного дослідження «50 провідних банків України», проведеного аналітичною групою «Фінансовий клуб», банк утримує стійкі позиції серед 50 найкращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».