Банк Кредит Дніпро пропонує цінні призи за Р2Р-перекази

Банк Кредит Дніпро з 1 червня проводить акцію «Просто переказуй!», у рамках якої пропонує не тільки своїм клієнтам, але й усім держателям платіжних карт Visa будь-якого українського банку здійснити переказ коштів на суму від 100 грн зі своєї платіжної карти Visa на будь-яку платіжну карту на сторінці сервісу Р2Р-переказів банку, зареєструвати платіжну карту на сайті фінустанови й виграти цінні призи.

Клієнти банку можуть також здійснити Р2Р-переказ у мобільному додатку і за допомогою системи дистанційного обслуговування FreeBank.

Кількість зареєстрованих платіжних карт і здійснених переказів для участі в акції від одного учасника не обмежена, кожна транзакція збільшує шанси на перемогу.

«Наша акція спрямована на популяризацію зручного сервісу Р2Р-переказів, який дозволяє швидко, дешево і надійно переказати кошти з картки на картку в онлайн-режимі, без відриву від роботи чи відпочинку, – розповідає Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Успішний старт акції показав, що існує висока потреба у цьому сервісі: так, за перші 15 днів кількість переказів зросла на 17%, а їх обсяг – на 31%. Крім того, банк отримав нових клієнтів, які оцінили простоту та зручність віддаленого управління фінансами».

Акція триватиме до 30 вересня 2018 року включно і пройде у чотири етапи. Вже 2 липня відбудеться перший розіграш цінних призів: телефона Samsung Galaxy A7 (1-е місце), планшета Samsung Galaxy Tab A8.0 (2-е місце) і подарункового сертифіката на покупки в торговельній мережі Сomfy на 3000 грн (3-є місце). Трьох щасливців буде визначено за допомогою сервісу www.random.org. Запрошуємо приєднатися до акції, оцінити переваги сервісу Р2Р-переказів і отримати приємний сюрприз від Банку Кредит Дніпро та міжнародної платіжної системи Visa!

Більш детально з умовами акції «Просто переказуй!» можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».