Банк Кредит Дніпро разом із компанією «Ландтех» пропонує вигідні кредити на купівлю техніки John Deere

Ставка кредитування – від 14,6% річних, прийняття рішення – впродовж тижня, термін кредиту – до 5 років. Банк традиційно надає клієнтам можливість сезонної відстрочки до 10 місяців у році.

«Як компанія, яка активно розвивається, ми раді новим партнерам, у синергії з якими можемо запропонувати клієнтам найуспішніші і водночас найвигідніші рішення у частині поліпшення їх технологічної бази і підвищення врожайності, – говорить Андрій Шинкарюк, керівник відділу продажів техніки компанії «Ландтех». – Із Банком Кредит Дніпро ми розробили зручну програму, завдяки якій наші агровиробники зможуть купувати техніку однієї з найавторитетніших всесвітньо відомих марок техніки на дуже лояльних умовах».

Якість продукції американської компанії John Deere доведено 180-річною історією роботи на світовому ринку виробників агротехніки.

«Для нас важливо не просто створити вигідні умови кредитування для клієнтів, але і надати їм доступ до найкращих світових технологій, – розповідає Євген Хуриленко, начальник управління розвитку продажів у агробізнесі Банку Кредит Дніпро. – З компанією «Ландтех» ми розробили саме таку партнерську програму. Аналізуючи український агроринок, ми як банк, що інвестує в розвиток цієї галузі, прийшли до висновку: потенціал наших земель у рази більший за те, що використовується зараз. Змінити ситуацію стане можливим лише завдяки якісно новим підходам і сучасним технологіям обробки землі. І ми хочемо допомогти у наданні цих технологій».