Банк Кредит Дніпро шукає і нагороджує юні таланти: конкурс до Міжнародного дня захисту дітей

Банк Кредит Дніпро підготував до Міжнародного дня захисту дітей приємні сюрпризи малечі: в період з 01 до 04 червня всі дописувачі сторінки фінустанови в соціальній мережі Facebook запрошуються до участі у конкурсі, який допоможе заявити на увесь світ про підростаючі таланти та надасть можливість виграти фірмовий рюкзак із корисним вмістом.

Для участі в розіграші необхідно в коментарі до посту про конкурс завантажити малюнок,  фото поробки або невеликого твору на тему літнього відпочинку, автором якого є дитина – син або дочка, молодший брат чи сестра, племінник, учень тощо.

Трьох переможців буде визначено 4 червня:

▪ першого – за висновком журі Банку Кредит Дніпро;

▪ другого – за кількістю отриманих лайків світлини від дописувачів;

▪ третього – за допомогою сервісу random.org.

Банкіри зазначають, що проведення регулярних тематичних акцій для дописувачів сторінки фінустанови в Facebook є доброю традицією і приводом звернути увагу на родинні цінності, приділити увагу дітям, підтримати їхні прагнення і таланти, які незабаром формуватимуть майбутнє країни.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».