Банк Кредит Дніпро у 2017 році збільшив роздрібний кредитний портфель у 3,4 рази

За підсумками 2017 року обсяг роздрібного кредитного портфеля Банку Кредит Дніпро збільшився у 3,4 раза, перевищивши 248 млн грн. Тільки у IV кварталі 2017 року українці оформили в фінустанові понад 2 тис. кредитів готівкою на 52 млн грн і понад 7,3 тис. кредитних карт із загальним лімітом 173 млн грн.

«Результати 2017 року підтвердили правильність акценту бізнес-стратегії нашого банку на роздрібне споживче кредитування, – говорить Марина Дутлова, директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Рівень доходів і платоспроможного попиту населення поступово зростає, водночас підвищується рівень фінансової грамотності українців, поліпшується їхнє сприйняття кредитних банківських продуктів як зручного інструменту фінансового планування й допомоги. Про це, зокрема, свідчать підсумки нашої грудневої акції «Затишний подарунок до кредиту», в рамках якої близько 900 клієнтів оформили кредити готівкою на загальну суму 20,5 млн грн, отримавши не тільки фінансову можливість реалізувати свої плани і мрії, але й оригінальний комплімент від банку – м’який брендований плед. Сьогодні рівень проникнення роздрібних кредитів в Україні один із найнижчих у регіоні та складає менше 10%, тобто потенціал ринку дуже високий. Упевнені, що наші амбіційні плани в сфері роздрібного споживчого кредитування на 2018 рік будуть реалізовані завдяки адресним продуктовим пропозиціям для всіх груп клієнтів,  прозорим умовам та зручності отримання коштів, зокрема й доступності кредиту «на останній милі».

Банк Кредит Дніпро пропонує клієнтам на вибір, залежно від конкретних фінансових потреб, кредити готівкою на суму до 200 тис. грн, терміном до 36 місяців або платіжні карти з кредитним лімітом до 200 тис. грн, з пільговим періодом до 66 днів і кешбеком 1% у вигляді бонусів у рамках програми лояльності «Політаємо зі смаком». При цьому всім клієнтам гарантовано надається можливість швидкого прийняття рішення, використання широкого вибору каналів погашення і дострокової оплати кредитної заборгованості без штрафних санкцій.

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».

Прес-служба Банк Кредит Дніпро

#новиниринкуНАБУ #фінанси #економікаУкраїни #економіка #незалежнаасоціаціябанківукраїни #шпек #коробкова #мінфін #НБУ #прес-центрНАБУ #асоціаціяНАБУ
#банккредитдніпро