Банк Кредит Дніпро увійшов до числа лауреатів премії FinAwards 2019

Банк Кредит Дніпро став лауреатом престижної фінансової премії FinAwards 2019 одразу в трьох номінаціях «Найбільш чесний кредит», «Найбільш чесна кредитна карта» і «Найкращий кобренд-проект». Цього року 28 банків боролися за премію, яку щорічно присуджують за особливі досягнення у розбудові роздрібних продуктів, у впровадженні технологій і клієнтських сервісів за результатами оцінки клієнтами фінустанов і авторитетним журі, до складу якого входять фінансові та банківські експерти й аналітики.

Засновники щорічної премії FinAwards – популярні фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua, організатор – один із провідних конференц-майданчиків у сфері фінансів і технологій компанія BankOnline, партнером виступила міжнародна платіжна система Mastercard.

«Ми вдячні засновникам премії, експертам і клієнтам за високу оцінку наших роздрібних продуктових пропозицій, – говорить Олег Пахомов, заступник голови Правління – директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Вважаємо її заслуженим результатом уже виконаної роботи, а також роботи, яка триває, в рамках реалізації оновленої бізнес-стратегії банку з акцентом на розвиток роздрібного бізнесу. Ми перебуваємо в постійному діалозі з клієнтами, аналізуємо їхні поведінкові настрої і в результаті намагаємося формувати чесні та вигідні продуктові пропозиції, посилені якісним сервісом і високою швидкістю обслуговування».

Для визначення переможця у номінації «Найбільш чесний кредит» аналізувалися прозорість умов продуктів для споживача – наявність на сайті вичерпної інформації щодо умов кредитування: ефективної ставки, можливості розрахунку суми переплати, паспорта кредиту, типової форми договору, інформації про канали погашення з їх тарифікацією, розкриття усіх супутніх комісій. Також враховувалися відсутність обов’язкового страхування і прихованих комісій.

Банк пропонує кредити готівкою на суму до 500 тисяч гривень на будь-які цілі без застави та поручительства на термін 12, 24, 36, 48 або 60 місяців за вибором самого клієнта, залежно від його фінансових планів і можливостей. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Для оформлення кредиту діючі та нові клієнти з усіх регіонів країни можуть звернутися у будь-яке відділення банку або зробити заявку через Інтернет чи контакт-центр. Щоб отримати позику, потрібен мінімальний набір документів: паспорт та ІПН, довідка про доходи при оформленні кредитів до 75 тисяч гривень не потрібна. Попереднє рішення клієнт може оперативно отримати по телефону, а самі кредитні кошти – у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, розташованих у всіх ключових регіонах України. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та строку кредиту. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без штрафних санкцій. Усі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, з яким можна ознайомитися до підписання кредитного договору.

Докладніше ознайомитися з пропозиціями Банку Кредит Дніпро для роздрібних клієнтів можна за посиланням.