Банк Кредит Дніпро відкриває сезон новорічних сюрпризів та запрошує всіх, хто підписаний на сторінку фінустанови в мережі Facebook, вигравати подарункові сертифікати

Банк Кредит Дніпро вітає всіх із першим днем зими та відкриває сезон новорічних приємностей акційною пропозицією на сторінці фінустанови у мережі Facebook.

Правила акції такі: у період з 1.12.2017 до 6.12.2017 р. на сторінках сайту creditdnepr.com.ua (українська версія) щодня буде розміщено 10 «чарівних кнопок», за кожною з яких приховуватиметься цікавий вислів видатного автора. Перший, хто відшукає кнопку та додасть відповідний їй вислів у коментарі до посту про акцію, отримає приз – подарунковий сертифікат номіналом 100 грн для обміну на покупки в мережі магазинів «Сільпо».

«Банк регулярно проводить фінансові конкурси та тематичні акції на своїй сторінці в мережі Facebook для наших діючих та потенційних клієнтів, – говорить Тетяна Ярошенко, директор із корпоративних комунікацій Банку Кредит Дніпро. – Такі заходи дають можливість учасникам поєднати корисне з приємним: знайти та обрати для себе оптимальне фінансове рішення з широкого спектру банківських пропозицій, оновити знання в сфері фінансів, банківських продуктів та послуг, перевірити власну кмітливість та отримати за активність приємні сюрпризи».

Детальніше про умови акції – за посиланням.

Банк запрошує взяти участь в акції, бажає всім учасникам наснаги, а найуважнішим та найдопитливішим – перемоги!

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».