Банк Кредит Дніпро збільшив роздрібний портфель кредитів готівкою в 2,6 раза за три квартали 2018 року

Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро з початку року збільшився в 2,6 раза, досягнувши за підсумками вересня 246 млн грн. Позитивну динаміку забезпечили простота і вигідні умови кредитних пропозицій: клієнт може отримати до 300 тисяч гривень на будь-які цілі без застави та поруки. Виходячи зі своїх фінансових планів і можливостей, клієнт може обрати оптимальний термін кредитування: 12, 24, 36, 48 або 60 місяців. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Для оформлення кредиту діючі та нові клієнти з усіх регіонів країни можуть звернутися до будь-якого відділення банку або зробити заявку через Інтернет чи контакт-центр. Щоб оформити кредит, знадобиться мінімальний набір документів: паспорт та ІПН, довідка про доходи при оформленні кредитів до 50 тисяч гривень не потрібна. Усі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, з яким можна ознайомитися до підписання кредитного договору. Попереднє рішення клієнт може оперативно отримати по телефону, а самі кредитні кошти – у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, розташованих у всіх ключових регіонах України. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та терміну кредиту. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.

«Наші кредити готівкою користуються заслуженим попитом у клієнтів завдяки простим, зрозумілим і вигідними умовами, – каже Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Клієнти використовують кошти банку для реалізації найрізноманітніших фінансових планів: будівництва житла, ремонту авто, організації сімейного торжества, оплати навчання або відпочинку, непередбачених витрат. Показово, що середня сума кеш-кредиту збільшилася з 16 тис. грн в 2017 році до 22 тис. грн за підсумками вересня. Із 1 жовтня ми поліпшили умови акції «Телевізор за кредит»: усім клієнтам, які оформили кредит готівкою на суму від 30 до 50 тис. грн, даруємо сучасні телевізори з діагоналлю 32 дюйми, заохочуючи таким чином їхній фінансовий раціоналізм».

Банкір зазначив, що портфель карткових кредитів фінустанови за 9 місяців збільшився на 30%. У результаті загальний роздрібний кредитний портфель із початку року зріс на 79%, перевищивши 440 млн грн.

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017», він увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер», «Агробанк», «Кращий сервіс для клієнтів МСБ» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес» у 2018 році.