Банк Кредит Дніпро знову увійшов до числа лідерів рейтингу найкращих роздрібних банківських продуктів у номінації «Кредит готівкою» за підсумками ІІ кварталу 2018 року

Банк Кредит Дніпро знову увійшов до числа лідерів рейтингу «Найкращий роздрібний банківський продукт» компанії «Простобанк Консалтинг» у номінації «Кредит готівкою» у ІІ кварталі 2018 року серед 40 найбільших українських фінустанов.

При складанні рейтингу найкращих кредитних пропозицій для роздрібних клієнтів до уваги було взято такі параметри: реальна ставка кредитування, максимальні сума і термін кредитування, умови дострокового погашення, можливість отримання кредиту без довідки про доходи, форма погашення заборгованості. В результаті продукт «Кредит готівкою» Банку Кредит Дніпро посів друге місце, набравши 85 балів із 100 можливих.

«Ми пропонуємо роздрібним клієнтам кредити готівкою на суму до 200 тисяч гривень терміном до 60 місяців, на будь-які цілі без застави та поруки, – говорить Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Вигідні та прозорі умови кредитування, можливість дострокового погашення без штрафних санкцій із використанням зручних для клієнта каналів, індивідуальний підхід при кредитуванні на великі суми, спеціальні акційні пропозиції – це наші конкурентні переваги, які користуються цілком справедливим попитом на ринку. Так, у ході акції «Телевізор у подарунок до кредиту», яка наразі успішно триває, вже близько п’ятисот клієнтів, що оформили кредит готівкою, стали щасливими власниками сучасних телевізорів, а банк на третину збільшив роздрібний портфель кеш-кредитів. Зважаючи на високий інтерес до акції, ми вирішили подовжити термін її дії до 14 вересня. Запрошуємо наших діючих і нових клієнтів оцінити переваги кредиту готівкою й отримати не лише ефективне рішення своїх фінансових завдань, а й корисний бонус на додачу».

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».