Безпечний, ПАТ "Ідея Банк"

Банк ПАТ "Ідея Банк"
Назва вкладу Безпечний
Мін. сума 1000.00
Макс. сума 1000000.00
Валюта Гривня
Строк з, міс. 6
Строк до, міс. 9
Процентна ставка 17.00
Виплата відсотків В кінці строку
Можливість поповнення Так
Можливість часткового зняття Ні
Можливість пролонгації Так
Умови пролонгації Після закінчення терміну депозиту, якщо вклад не було закрито або переоформлено, депозит автоматично продовжується на термін 12 місяців.
Можливість доступу до тіла депозиту через карту Ні
Пакет документів Для громадян України:
Паспорт або документ, що його замінює.
Документ про присвоєння ідентифікаційного номера платника податку, якщо в паспорті особи зроблено відмітку про право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера, то депозит відкривається без пред'явлення даного документу.
Для іноземних громадян:
Паспортний документ.
Копію документу, що підтверджує джерело походження коштів, які особа планує розмістити на депозит. Валюта документу, що підтверджує джерело походження коштів, повинна відповідати валюті оформленого депозиту.
Примітка Валютний вклад «Безпечний» є класичним депозитом. Ви самі обираєте термін, можете його продовжувати або поповнювати рахунок. Депозит може бути в іноземній валюті - доларах або євро. Також існують схожі програми для гривень. Мінімальні суми вкладу - сто євро або доларів, або тисяча гривень. Відсотки по валютних вклпдах ви можете отримувати щомісяця, або зняти в кінці терміну.
Детальніше на сайті банку