Data Science: UKRSIBBANK підтримує розвиток аналітичних здібностей та навичків програмування у молоді

UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримав BEST Courses, які вже більше 10 років збирають у Києві студентів з усієї Європи.

UKRSIBBANK провів два цікавих майстеркласи у рамках весняного курсу Data Science "big DATABOOM", що інтегрував розвиток практичних навичок у навчання. Цього року учасниками курсу стали як іноземні, так і українські студенти Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Експертизою поділились учасники корпоративного POPCORP акселератора IntelSoft Technologies. Команда стартапу виступала у супроводі своїх менторів, які були під час проекту: Людмили Сагайдак, Head of Big Data at UKRSIBBANK, і Вадима Кравченка, Head of CRM evolution at UKRSIBBANK.

Також учасники змогли дізнатися, для вирішення яких питань компанія використовує Data Science у своїй діяльності та навіть мали змогу послухати спеціаліста з головного офісу BNP Paribas з Парижу — Себаст‘єна Пюжадаса, Lead Data scientist at BNP Paribas International Retail Banking.

UKRSIBBANK – як відповідальний роботодавець цінує таланти та пропонує можливості постійного розвитку.