До сім'ї НАБУ приєднався «ІНГ Банк Україна»

До сім
Таке рішення було прийнято у середу, 6 вересня 2017 року, на заочному засіданні Ради Незалежної асоціації банків України

«Ми раді вітати серед наших нових членів одну з найбільших фінансових груп світу, яка на ринку України активно працює та динамічно розвивається вже понад 20 років . Вступ до лав НАБУ свідчить про високу довіру з боку «ІНГ Банк Україна» та позитивно позначиться на нашій спільній роботі задля розвитку банківського ринку України», - зазначила Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ.

ING - всесвітня фінансова група із 150-літньою історією, що пропонує банківські та страхові послуги, інвестиційні та пенсійні програми. Наразі ING є однією з 20 найбільших фінансових установ у світі з головним офісом в Амстердамі (Нідерланди). Фінансова група має 32 млн. клієнтів у 40 країнах світу та близько 63 тисячі працівників.

В Україні ING представлено ПАТ "ІНГ Банк Україна". У 1994 році ING Bank N.V. відкрив представництво у Києві, а в грудні 1997 року був зареєстрований як банк із 100% іноземним капіталом. ІНГ Банк обслуговує міжнародні компанії та великих українських корпоративних клієнтів, пропонуючи широкий спектр продуктів та послуг комерційного банкінгу за підтримки відповідної мережі ING у регіоні Центральної та Східної Європи.

Наразі Незалежна асоціація банків України залишається найбільшим професійним об'єднанням банківської спільноти, яке об'єднує понад 90% сукупних активів банківського ринку України.