Експансія КРИСТАЛБАНКу триває

3 серпня, за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 110-А, літ. «О», на території оптового ринку «Столичний», відбулося урочисте відкриття нового відділення КРИСТАЛБАНКу.

На відкритті були присутні клієнти та партнери КРИСТАЛБАНКу. Традиційну стрічку перерізали голова Правління Леонід Гребінський та генеральний директор ринку «Столичний».

«Ми продовжуємо активно розвивати мережу і наш головний пріоритет бути максимально корисними та комфортними для клієнтів. Нове відділення розташоване не просто на території найвідомішого ринку «Столичний», а на сучасній локації нового формату, на якій кожен - підприємець або приватний покупець - має змогу придбати якісні товари та послуги.  У відділенні надаватиметься повний комплекс банківських послуг. Клієнти мають змогу провести розрахунково-касові операції, здійснити перекази, оформити депозити або інші продукти та отримати високоякісну консультацію», - прокоментував голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський.