finosvita.com.ua - новий соціальний ресурс, який спрямований на підвищення ефективності розпорядження населенням власними фінансами, ознайомлення із усіма ключовими фінансовими інструментами та розумного користування ними, усвідомлення ризиків, пов'язаних із користуванням фінансовими послугами. На сайті населення України має можливість в режимі реального часу задати питання з фінансової тематики експерту та отримати корисну пораду від нього, діти можуть здійснити віртуальний тур банком та на цікавих прикладах навчитися робити заощадження. Сайт надає можливість дізнатись корисну інформацію всім верствам населення, від молоді до пенсіонерів, представникам бізнесу та іншим!

finosvita.com.ua створюється Асоціацією «Незалежна асоціація банків України» під егідою Національного банку України. До участі в Проекті залучено значну кількість Державних установ, громадських професійних об'єднань, міжнародних та інших партнерів. «НАБУ» запрошує до участі в Проекті всіх партнерів, зацікавлених у підвищенні рівня фінансових знань населення України.