Форум «Управління NPL»

Незалежна асоціація банків України (далі – НАБУ) запрошує Вас відвідати 4-денну серію заходів на тему: «Управління NPL», які організовуються в рамках Центру навчання НАБУ спільно з міжнародною фінансовою корпорацією при Світовому банку IFC.

Захід проходитиме 21-24 листопада 2017 року з 10:00 до 18:00 (початок реєстрації о 09:30) у конференц-залі НАБУ (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, під’їзд 3, поверх 3, офіс 96).

Основна мета – підвищення та розвиток практичних навичок у роботі з NPL. 4-денна серія заходів передбачає:

День 1. (21.11.2017) Форум «Управління NPL»:

Серед питань для обговорення: важлива роль корпоративного управління в адмініструванні та управлінні NPL (+ практичні завдання); вплив системи оцінки ризику фінансових установ на процес управління NPL; роль юридичного департаменту та / або адвокатів в управлінні NPL; банкрутство та заставне право тощо.

День 2-4. (22-24.11.2017) Воркшоп з управління проблемними кредитами:

Серед питань для обговорення: вплив бізнес-стратегії та політики банку на якість портфеля; визначення симптомів проблемного кредиту, виявлення та класифікація їхніх причин; як визначити, чи може бути вирішена проблема; як розробити план дій, який якісно покращує позицію банку; реструктуризація кредитів; ефективні підходи до вирішення проблеми NPL тощо.

Участь у заході безкоштовна.

Враховуючи великий обсяг тем та питань для розгляду і обговорення, пропонуємо Вам делегувати декількох спеціалістів від різних напрямків.

Для реєстрації просимо до 16.11.2017 (включно) заповнити електронну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/ZGuB01ymYQuDYGiu1