Forward Bank отримав дві нагороди у номінаціях рейтингу «Банки 2022 року» серед невеликих банків з іноземним капіталом

Forward Bank отримав першість у номінаціях «Роздрібний банк» та «Прибутковий банк» на щорічній церемонії нагородження VIII LEGAL BANKING FORUM,  організованої «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика». 

Під час розрахунку використовувалися дані звітності банків, які оприлюднює Національний банк, станом на 1 січня 2021 року і на 1 січня 2022 року. Ключовими показниками стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, а також прибуток банків.

Переможців у номінаціях визначали за трьома категоріями банків за класифікацією НБУ - державні, банки з українським капіталом, і категорія банків з іноземним капіталом, до якої належить Forward Bank. 

Відзнаку одразу у двох номінаціях Forward Bank виборов завдяки розміру отриманого прибутку за 2021 рік, а також за абсолютний приріст гривневих кредитів фізичних осіб за 2021 рік. 

«Минулий рік був непростим, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій, але попри всі складнощі, ми змогли закінчити його з прибутком, який перевищив навіть запланований. Перемога одразу у двох номінаціях підтверджує ефективну роботу напрямку роздрібного бізнесу банку у 2021 році. Торік ми працювали над удосконаленням послуг та впровадженням сучасних цифрових сервісів - реалізували віддалену відеоідентифікацію клієнтів та можливість отримати віртуальну картку. Завдяки цьому сервісу та електронному підпису документів клієнт може миттєво оформити кредитну або дебетову картку через сайт банку або у мобільному застосунку Forward Online», — коментує Андрій Кисельов, голова правління банку.