Forward Bank реалізував можливість дистанційного підписання документів клієнтами у мобільному банку

Відтепер, для оформлення банківських продуктів, існуючим клієнтам банку доступна функція підписання документів через додаток Forward Online. Для тих, у кого не встановлений додаток, є можливість підписувати договори у веб-версії Forward Online за допомогою Дія.Підпису.

«Forward Bank продовжує впроваджувати інноваційні сервіси для забезпечення максимального комфорту клієнтів під час отримання послуг банку. А інтеграція з Дією робить процеси отримання банківських послуг ще більш зручними. Минулого року для нових клієнтів ми реалізували миттєве оформлення кредиту або картки через сайт банку і у мобільному додатку, завдяки сервісу відеоідентифікації та електронному підпису документів. Тепер увесь спектр дистанційних послуг доступний нашим існуючим клієнтам», – зазначив Андрій Кисельов, голова правління банку.

Для цього, першочергово клієнт має заповнити заявку-анкету та дочекатися зворотного зв’язку від співробітника банку. На основі позитивного рішення за анкетою оператор повідомляє про можливість підписати документи в додатку або в веб-версії та разом з клієнтом узгоджує час для проходження відеоідентифікації, яка відбувається на захищеній веб-сторінці сервісу. У разі успішної верифікації, клієнту надходить пуш-повідомлення про можливість підписання документів у Forward Оnline. Клієнт обирає спосіб підписання документу у додатку за допомогою Дія.Підпису або власноруч.

За бажанням клієнта залишається можливість підписати документи у відділені. Новий продукт з’явиться у додатку щойно банк перевірить документи та змінить статус анкети.