Агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності депозитів Банку Кредит Дніпро на рівні «4+» (висока надійність). Така оцінка авторитетного рейтингового агентства свідчить про те, що фінустанова є надійним учасником ринку і своєчасно та в повному обсязі виконує взяті на себе зобов'язання

В агентстві зазначили, що не бачать чинників, які могли б призвести до зміни рейтингу надійності банківських вкладів у короткостроковій перспективі.

«Імовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів невисока, хоча й існує певна залежність діяльності фінансової установи від впливу зовнішніх і внутрішніх чинників. Підтвердження рівня рейтингу надійності банківських вкладів зумовлено тим, що фінансова установа вчасно і в повному обсязі виконує свої зобов'язання перед кредиторами. Обсяг високоліквідних активів перебуває на достатньому рівні... Банк має значний обсяг відносно стабільних коштів, залучених від компаній, які визнаються пов'язаними згідно з нормативно-правовими актами НБУ, що позитивно впливає на стан ліквідності банку. Основною складовою ресурсної бази є кошти клієнтів, які формуються переважно коштами фізичних осіб, а також коштами пов'язаних компаній та інших корпоративних клієнтів. Завдяки накопиченому достатньому рівню ліквідності банк достроково погасив стабілізаційний кредит НБУ», – ідеться у висновку.

Банкіри підкреслюють, що виконання зобов'язань перед клієнтами – головний компонент їхньої бізнес-діяльності.

«Банк Кредит Дніпро жодного разу за весь період фінансової кризи минулих років не підвів жодного вкладника. Завжди основним критерієм нашої бізнес-стратегії було дотримання зобов'язань перед клієнтами, партнерами і регуляторами ринку. Саме так ми продовжуємо працювати і зараз, – сказав Сергій Волков, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Така політика роботи з клієнтами дозволила нашому банку пережити найбільш непрості моменти економічних потрясінь у країні, зберегти довіру вкладників і за деякими показниками розвиватися навіть краще за ринок. Нам вдалося забезпечити банку стабільне зростання депозитного портфеля, подовження термінів розміщення коштів і відповідно наростити достатній рівень ліквідності, зокрема й для того, щоб достроково погасити заборгованість за стабілізаційним кредитом НБУ».