ІНДУСТРІАЛБАНК провів Дні відкритих дверей до Всесвітнього дня заощаджень

20, 21 і 28 жовтня у відділеннях ІНДУСТРІАЛБАНКу в Запоріжжі, Сумах і Кременчуці пройшли Дні відкритих дверей для учнів молодшої та середньої школи

Головна мета проведення Днів відкритих дверей - підвищення фінансової грамотності школярів. Під час екскурсій діти вразили співробітників банку своїми знаннями - вони легко відповідали на складні питання про походження грошей, валюту, а також задавали свої запитання.

Фахівці банку розповіли школярам про те, як правильно планувати витрати і втілювати свої мрії, відкладаючи навіть незначні суми грошей. А найцікавішим для дітей виявилося знайомство з пристроєм банкомату і можливість побачити його зсередини. На пам'ять про екскурсію маленькі гості отримали сувеніри від банку, навчальну літературу і свинки-скарбнички від Незалежної асоціації банків України (НАБУ), щоб почати робити свої перші заощадження вже зараз.

«Чим раніше діти зрозуміють ціну грошей, різницю між необхідним і бажаним - тим швидше навчаться приймати грамотні фінансові рішення. У майбутньому ці знання допоможуть їм не залежати від обставин і самостійно вибирати свій шлях. Я вірю, що наші діти зможуть досягти будь-яких цілей, тому екскурсії в банк, навчання фінансової грамотності - це наші інвестиції в спільне майбутнє», - зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК».

Дні відкритих дверей проводилися в рамках Всесвітнього дня заощаджень. В Україні проект реалізується за підтримки Незалежної Асоціації Банків України та Finanzgruppe (Німеччина).

Довідка:

АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році. Універсальний Банк, що надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».