Проект Закону "Про внесення змін до Кодексу України "Про адміністративні правопорушення" щодо відповідальності юридичних осіб", реєстр. № 5717 від 30.06.2021.
У проекті пропонується на законодавчому рівні закріпити міжнародні стандарти відповідальності юридичних осіб, які є власниками транспортних засобів, за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксованих в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), шляхом внесення змін до основних положень КУпАП.
Проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку утворення та діяльності третейських судів з метою відновлення довіри до третейського розгляду", реєстр. № 3411 від 29.04.2020
Зміни щодо порядку утворення та діяльності третейських судів шляхом посилення вимог до засновників постійно діючих третейських судів; зміни порядку державної реєстрації третейських судів; розширення підвідомчості справ, які можуть розглядати третейські суди; розширення повноважень органів третейського самоврядування.