Із нагоди 10-річчя НАБУ презентуємо наш новий візуальний стиль і нагадуємо про незмінні принципи нашої філософії!

Ми змінюємося. Розвиваємося. Розширюємося. Зростаємо. Вдосконалюємося.

І сьогодні, з нагоди дня народження НАБУ, ми раді презентувати вам наш новий логотип, що складається з маленьких і великих літер, які несуть у собі простий, але дуже важливий меседж: ми однаково раді великим і маленьким компаніям. Ми однаково цінуємо всіх наших членів. Ми однаково прагнемо вирішувати проблеми великих і малих банків. Ми однаково ефективно можемо порозумітися з різними органами влади та партнерами. Ми однаково любимо всіх наших працівників і колег, незалежно від рівня зайнятих посад та інших чинників.

Водночас ми пам’ятаємо, що наше покликання – це розвиток фінансового ринку й економіки України, саме тому в нашому логотипі присутній символ, що завжди супроводжує банкірів, – %. І наше завдання – щоб цей % асоціювався з приємними моментами: підвищення рівня якості життя в країні, зростання прибутків, зміцнення гривні, ухвалення ефективних державницьких рішень, задоволення клієнтів банківської системи та самих банків.

Невдовзі ми презентуємо вам наш оновлений і вдосконалений сайт.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами!