Кількість активних платіжних карт Банку Кредит Дніпро збільшилася в 2018 році на 15%

Банк Кредит Дніпро у 2018 році показав випереджувальну ринок динаміку зростання кількості активних платіжних карт: число емітованих банком карт, за якими було проведено хоча б одну видаткову операцію за останні три місяці, збільшилося за рік на 15%, їх кількість перевищила 123,1 тис. штук. У цілому по ринку цей показник зріс на 6%, а загальна кількість активних платіжних карт (36,9 млн штук) уперше перевищила чисельність дорослого населення країни.

«Статистика карткового ринку переконливо свідчить про зростання популярності платіжних карт як повсякденного зручного і безпечного фінансового інструменту для українців, – говорить Олег Пахомов, заступник голови Правління – директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Сьогодні 4 з 5 операцій із платіжними картами здійснюються безготівково, а з кожних зарахованих на карткові рахунки 100 гривень заробітних плат і пенсій, соціальних виплат і грошових переказів 45 гривень працюють в економіці без переходу в кеш, підвищуючи прозорість фінансових потоків. Сучасні технології, які дозволяють управляти своїми фінансами з будь-якої точки світу в режимі 24/7/365, роблять платіжну карту повноцінним банком у кишені, а додаткові можливості карткових пакетних пропозицій не лише зручні, а й фінансово вигідні для клієнтів».

Банкір зазначив, що драйверами подальшого розвитку прозорої та ефективної cashless-економіки стануть підвищення фінансової грамотності населення, все більше проникнення технологій у повсякденне життя українців, соціальна відповідальність бізнесу та активна громадянська позиція споживачів, котрі відстоюють своє право обирати зручний спосіб оплати товарів і послуг.

Детальніше ознайомитися з картковими пакетами послуг Банку Кредит Дніпро можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер», «Агробанк», «Кращий сервіс для клієнтів МСБ» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес» у 2018 році, став володарем першої премії Prostobank Awards-2018 у номінації найкращих роздрібних кредитів готівкою і переможцем у номінації «Ощадний банк для бізнесу» рейтингу «Банки 2019 року».