Клієнт «Кредобанку» здійснить незабутню подорож до Львова

Клієнт «Кредобанку» киянин Володимир Алаєв здійснив 100-тисячний запит до послуги «Mastercard Консьєрж». На додачу до відповіді на запитання щодо підбору інтернет-провайдера у Києві він отримав подарунки – набір цікавих книг та можливість провести незабутній вікенд у Львові.

«Послугою «Mastercard Консьєрж», я користуюсь доволі часто, адже це зручно та економить багато мого часу, – говорить Володимир Алаєв. –  Але я справді не очікував такого приємного сюрпризу за звичний запит. Щиро дякую «Кредобанку» та Mastercard за чудовий подарунок та надійний сервіс».

Тур вихідного дня до Львова для двох осіб включатиме проїзд до Львова і назад швидкісним поїздом «Інтерсіті+», проживання у тризірковому готелі зі сніданком, а також оглядову та тематичну екскурсії містом та відвідини і зустріч з головним редактором одного з провідних львівських видавництв.

«Нам в «Кредобанку» дуже приємно що саме наш клієнт здійснив 100-тисячний запит до послуги «MastercardКонсьєрж», яка справді економить час та суттєво допомагає нашим клієнтам у житті. А така нагорода – добре підтвердження того, що приємний сюрприз може отримати кожен клієнт банку, що користується платіжною картою MasterCard від «Кредобанку», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Марцін Мазурек.

Послуга «Mastercard Консьєрж» доступна держателям преміальних карт банку Mastercard Platinum, Debit Mastercard Platinum та Mastercard World Elite та є помічником у вирішенні більшості питань довідкового або організаційного характеру – від найпростіших консультацій до допомоги у складних або критичних ситуаціях. За допомогою сервісу можна купувати авіа- та залізничні квитки, бронювати тури або готелі, купувати квитки на розважальні заходи, замовляти квіти та вирішувати інші питання. Сервіс працює 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Клієнти «Кредобанку», що користуються платіжними картками, постійно отримують призи від банку та MasterCard. Серед отриманих цінних подарунків протягом минулого року – поїздку на фестиваль Sziget Fest 2017, поїздка до Праги, подорож в Грузію, поїздка на Alfa Jazz Fest 2017, поїздка до Канн на щорічний Каннський кінофестиваль та багато інших. Додатковою перевагою для клієнтів є участь у програмі лояльності MasterCard Rewards, яка дає можливість отримувати винагороди за розрахунки будь-якою картою фізичної особи незалежно від класу.

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 23-х областях України та Києві. У 2017 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У січні 2017 року банк увійшов до ТОП-10 рейтингу  найстабільніших українських банків від консалтингової компанії «Atlant Finance» та журналу «Новое время», а в лютому – посів 5-те місце у рейтингу стійкості банків від фінансового порталу «Мінфін» та 7-ме місце у рейтингу надійності найбільших та великих українських банків від журналу «Гроші». У березні «Кредобанк» переміг у номінації «Рефінансування споживчих кредитів» рейтингу «Фаворити успіху» інтернет-порталу favor.com.ua, а також здобув 4-те місце у рейтингу найнадійніших банків України від журналу «Форіншурер». У квітні 2017 року банк переміг у номінації «Іпотечні кредити» щорічного рейтингу «50 провідних банків України». У жовтні 2017 «Кредобанк» посів друге місце у номінації «Опора МСБ» щорічного рейтингового дослідження «Фінансовий Оскар 2017», яке проводиться діловим виданням «Бізнес» за високі результати роботи з сегментом малого та середнього бізнесу протягом першого півріччя 2017 року.

Прес-служба ПАТ «Кредобанк»